Onze branches

Breed inzetbare brandwachten

Onze branches

De Rijksgediplomeerde brandwachten van De Groot Brandwachten zijn inzetbaar in allerlei branches, van de industrie tot de horeca. Wij zoeken altijd naar de perfecte match tussen de brandwacht(en) en de klus. Zoekt u brandwachten met specifieke diploma’s en certificeringen; bijvoorbeeld omdat in uw sector alleen repressieve Rijksgediplomeerde brandwachten mogen werken i.v.m. de verzekering? Dat kan uiteraard! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Brandveiligheid industrie

Bent u op zoek naar Rijksgediplomeerde brandwachten die kunnen worden ingezet in de industrie? Dan bent u bij De Groot Brandwachten aan het juiste adres. Onze brandwachten zijn opgeleid om in allerlei situaties de werkzaamheden veilig te houden, zowel bij de algemene industrie als bij de petrochemische industrie. Neem snel contact met ons op om een aanvraag te doen.

Zorg

Als u op zoek bent naar brandwachten voor de zorgsector, dan kunt u terecht bij De Groot Brandwachten. Onze brandwachten zorgen voor preventief toezicht in situaties waarin de brandmeldinstallaties of sprinklerinstallaties zijn uitgevallen of onderhoud nodig hebben. U kunt ons inplannen voor deze taken, maar ook bij onverwachte systeemstoringen kunt u op ons rekenen. Bij De Groot Brandwachten staat de veiligheid van uw zorginstelling voorop en wij zetten ons altijd in om deze te waarborgen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

Staalindustrie

Op zoek bent naar een betrouwbare partner die de brandveiligheid van uw staalbedrijf kan waarborgen? Dan bent u bij De Groot Brandwachten aan het juiste adres. Onze brandwachten zijn Rijksgediplomeerd en hebben ruime ervaring in het houden van brandveiligheid toezicht en het nemen van preventieve maatregelen. Wij begrijpen als geen ander dat brandveiligheid een cruciale factor is in uw bedrijfsvoering en dat de gevolgen van een brand enorm kunnen zijn. Daarom zetten wij ons met volle toewijding in om de brandveiligheid van uw staalbedrijf te waarborgen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bouw

Bent u op zoek naar een brandwacht voor op de bouwplaats? Dan bent u bij De Groot Brandwachten aan het juiste adres. Onze rijksgediplomeerde brandwachten zorgen voor een (brand)veilige situatie op het werk. Niet alleen voor brandbeveiliging maar ook voor algemene arbeidsveiligheid kunt u ons inschakelen.

Evenementen

Als het gaat om brandveiligheid tijdens evenementen, is De Groot Brandwachten uw betrouwbare partner. Wij hebben reeds vele evenementen voorzien van brandbeveiliging en beschikken daardoor over uitgebreide ervaring in het waarborgen van de veiligheid van publiek en personeel. Met onze expertise en toewijding zorgen wij ervoor dat uw evenement voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen, zodat uw publiek zonder zorgen en volledig veilig kan genieten van het programma. Maak gebruik van onze ervaring en neem contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen bij het organiseren van een veilig evenement.

TV- en Filmlocaties

Wanneer u op uw tv- of film locatie of in uw theater vuur of rook gebruikt, is het verplicht om een brandwacht op locatie te hebben. Bij De Groot Brandwachten hebben we jaren ervaring met brandwachten inzetten voor toneel, tv- en filmlocaties. Neem snel contact met ons op om een aanvraag te doen.

Horeca

De Groot Brandwachten is dé partner voor brandveilige horeca evenementen. Wij verzorgden al eerder de brandbeveiliging voor de horeca, zoals beurzen en grote evenementen. Door onze ervaring met de brandveiligheid van horeca events kan uw publiek zonder zorgen en geheel veilig genieten van uw programma. 


Neem contact met ons op

Wilt u graag uw situatie bespreken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord en bespreken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Contactgegevens

Telefoonnummer
078 - 645 2257
Wij reageren meestal:
Dezelfde werkdag

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op “Alles toestaan” te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten