MVK’er inhuren

De Groot Brandwachten

MVK’er inhuren

Bent u op zoek naar een ervaren en gekwalificeerde MVK’er? Dan heeft u de juiste website gevonden! Wij kunnen u koppelen aan MVK’ers voor interimklussen of langere trajecten. Wij werken samen met veel veiligheidskundigen, allen met eigen specialiteiten. Zoekt u een middelbare veiligheidskundige voor een specifiek project? Neem snel contact met ons op; wij kijken graag of we u kunnen koppelen aan een MVK’er. 

Bent u nú op zoek naar een MVK’er? Dan kunt u ons bellen op het nummer 078 - 645 2257 of ons e-mailen op info@degrootbrandwachten.nl. We staan graag voor u klaar. 

Geen detail onopgemerkt

Een gekwalificeerde MVK’er inhuren

Zoekt u een tijdelijke MVK’er voor uw bedrijf? Dan kunnen we u helpen. Onze MVK’ers zijn ervaren in het uitvoeren van RI&E’s en hebben genoeg people skills om medewerkers, directie en eventueel de ondernemingsraad te informeren over de te nemen maatregelen. 

Onze MVK’ers helpen graag met preventief risicomanagement en kunnen met een frisse blik naar uw werkplek kijken. Wat zijn de gevaren? En wat moet er worden uitgevoerd om deze gevaren te managen? En welke voorlichting moet er worden gegeven aan werknemers om deze gevaren uit te sluiten? 

24/7 bereikbaar

Altijd gecertificeerde specialisten

We leveren in heel Nederland

Passende oplossing voor uw situatie

Analyseren, uitvoeren en voorlichten

Wat zijn de hoofdtaken van een MVK’er?

Als u een MVK’er zoekt, wilt u natuurlijk iemand met ervaring in het vak. De MVK’ers waarmee wij samenwerken, hebben ervaring met:

  • Het uitvoeren van RI&E (Risico- & Evaluatie-analyse)

  • Het uitvoeren van maatregelen

  • Het informeren en adviseren van directie en ondernemingsraad over de maatregelen

  • Het geven van voorlichting en instructie

Uiteraard hebben onze MVK’ers ervaring met het Arbobeleid en hebben ze kennis van bedrijfshulpverlening, arbeidsmiddelen en zaken rondom persoonlijke beschermingsmiddelen. 

Haal deskundigen in huis

Experts van De Groot Brandwachten inhuren

Bent u eerder op zoek naar een veiligheidskundige die grote, complexe veiligheidsprojecten kan begeleiden en ervaring heeft met het opstellen van een veiligheidsbeleid? Dan heeft u waarschijnlijk een HVK’er nodig. Ook dan kunnen wij u matchen aan een ervaren HVK’er in ons bestand.

Daarnaast kunt u bij De Groot Brandwachten ook andere experts inhuren, denk aan Rijksgediplomeerde brandwachten, bevelvoerders, DLP’ers en gasmeetdeskundigen.

De ervaring van anderen!

Wij zorgen voor brandveiligheid op iedere locatie. Wij zijn een no-nonsense bedrijf waarmee je eerlijke en duidelijke afspraken maakt die altijd worden nagekomen.

De Groot Brandwachten staat paraat voor geplande inspectie van systemen, maar kan ook binnen 2 uur op locatie zijn als er een systeem bijvoorbeeld kapot vriest en erg snel gerepareerd moet worden.

Gemeente Rotterdam

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een betrouwbare MVK'er? Neem dan gerust contact op, dan bekijken we uw situatie vrijblijvend.

Contactgegevens

Telefoonnummer
078 - 645 2257
Wij reageren meestal:
Dezelfde werkdag

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op “Alles toestaan” te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten