Rijksgediplomeerde brandwachten voor overheidskorpsen

Rijksgediplomeerde brandwachten voor overheidskorpsen

Onderbezetting van een beroeps- of vrijwillige brandweerpost kan grote gevolgen met zich meebrengen. Een tijdige uitruk kan niet gegarandeerd worden waardoor de burger niet adequaat bediend wordt. Een potentieel levensgevaarlijke situatie.

Het is ook mogelijk om ad-hoc te leveren bij acute onderbezetting: wij zijn 24/7 bereikbaar via telefoonnummer 078-645 2257.


Waarom De Groot Brandwachten?

Repressieve Rijksgediplomeerde brandwachten

De Groot Brandwachten levert repressieve Rijksgediplomeerde brandwachten die direct in een brandweerauto kunnen stappen: zowel voorin als achterin. Onze brandwachten zijn werkzaam bij brandweerkorpsen uit het hele land. Via deze weg voldoen zij aan de leidraad oefenen en zijn medisch geschikt voor het uitoefenen van hun taak. Zodoende zijn zij direct inzetbaar in de uitrukdienst.

24/7 bereikbaar

W leveren in heel Nederland

Altijd Rijksgediplomeerde brandwachten

Binnen 2 uur ter plaatse

De juiste certificering

Diplomering

Al onze repressieve brandwachten zijn minimaal in het bezit van het diploma Manschap A / Brandwacht 1e klas. Daarnaast hebben een groot aantal brandwachten de meest uiteenlopende specialismen zoals chauffeur/pompbediende, instructeur, bedienaar redvoertuig etc.. Ook kan De Groot Brandwachten voorzien in bevelvoerders. Indien u behoefte heeft aan medewerkers met een bepaald specialisme vernemen we dit graag: wij kunnen alle gebruikelijke specialismen vertegenwoordigen.

Conform de Manschap A-leidraad

Ondersteuning

Het kan tijdens opleidingen en examens voorkomen dat de ploeg niet compleet is. Hierdoor worden alle cursisten benadeeld: zonder een complete tankautospuit-bemanning mag geen examen gedaan worden. Om dit te voorkomen kan een zgn. ‘dummy’ ingezet worden: een gediplomeerd brandwacht die de lege plaats opvult en meespeelt in het examen. Voor deze taak hebben wij een aantal brandwachten die opgeleid zijn conform de Manschap A-leidraad zodat zij bekend zijn met de huidige lesstof. Ook beschikken deze personen over uitstekende sociale vaardigheden waardoor de aspirant een goede teamgenoot heeft tijdens het examen. Als tegenspel voor bevelvoerders in opleiding kunnen wij ook volledige manschappenploegen leveren.

Materieel

Uiteraard maken wij graag gebruik van de materialen die in uw organisatie beschikbaar zijn. Wij begrijpen ook dat het soms lastig kan zijn om op korte termijn zaken zoals bluspakken, helmen en laarzen te organiseren. Deze materialen kunnen wij meeleveren met onze medewerkers.

De ervaring van anderen!

We versterken u graag waar nodig. Onze no-nonsense aanpak en duidelijke afspraken worden goed gewaardeerd! Lees hier de ervaringen van hen die u voorgingen.

De Groot Brandwachten staat paraat voor geplande inspectie van systemen, maar kan ook binnen 2 uur op locatie zijn als er een systeem bijvoorbeeld kapot vriest en erg snel gerepareerd moet worden.

Gemeente Rotterdam

Neem contact met ons op

Wens u ook versterking van onze brandwachten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag met u hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Contactgegevens

Telefoonnummer
078 - 645 2257
Wij reageren meestal:
Dezelfde werkdag

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op “Alles toestaan” te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten