DPL’er inhuren

Veiligheidsexperts bij waterbodem-vervuiling

DPL’er inhuren

Wilt u een DLP’er inhuren die verantwoordelijk is voor de veiligheid tijdens het saneren van verontreinigde grond en/of een vervuilde waterbodem? De Groot Brandwachten kan u helpen. Wij werken met een netwerk aan gespecialiseerde DLP'ers die we kunnen matchen aan uw project. Onze DLP’ers zijn volledig gecertificeerd en zijn flexibel inzetbaar voor de gehele duur van het project.

Een scherp oog op veiligheid

Wanneer is een DLP’er nodig?

In Nederland is veel ondergrond vervuild, denk aan gronden waar vroeger een tankstation stond of waar een stortplaats was. Ook landbouwgronden zijn vaak vervuild, door jarenlang gebruik van allerlei bestrijdingsmiddelen die in de bodem zijn getrokken. 

Voordat er bijvoorbeeld nieuwe gebouwen kunnen worden gebouwd op verontreinigde grond, is het belangrijk om deze te saneren. Maar deze werkzaamheden kunnen risico's vormen. Het is daarom verplicht om een DLP’er (Deskundige Leidinggevende Projecten) ter plaatse te hebben bij alle werkzaamheden rondom het saneren, omdat deze werkzaamheden volgens bepaalde voorschriften moeten gebeuren. DLP’ers houden tijdens het hele project toezicht op de werkzaamheden

24/7 bereikbaar

Altijd gecertificeerde specialisten

We leveren in heel Nederland

Passende oplossing voor uw situatie

Toezicht tijdens bodemsanering

Wat is een DLP'er?

Een DLP'er huur je in op het moment dat er werkzaamheden omtrent bodemsanering uitgevoerd moeten worden. De DLP’er zorgt er dan voor dat alle werkzaamheden veilig en conform de voorschriften gebeuren. Hij of zij verricht onder meer lucht- en bodemvochtmetingen, ziet erop toe dat alle maatregelen in het Veiligheids- & Gezondheidsplan worden uitgevoerd en werkt nauw samen met MVK’ers en HVK’ers.

Een onmisbare schakel

Wat doet een DLP’er allemaal?

Een DLP'er ontfermt zich onder andere over de invulling van het V&G plan, controleert of de afzetting juist is uitgevoerd en controleert of alle meldingen aan het bevoegde gezag zijn gericht. Daarnaast houdt een DLP'er een logboek bij, tekent hij of zij het papierwerk en registreert het personeel. Onze ervaren DLP’ers weten dat geen dag hetzelfde is en zijn gekwalificeerd om de werkzaamheden dagelijks in goede banen te leiden. Wilt u een DLP'er inhuren? Neem dan vrijblijvend contact op.

Expertise en praktijkervaring

Waarom een DLP’er inhuren bij De Groot Brandwachten?

Wilt u een DLP’er inhuren? Wij kunnen u helpen. Onze DLP’ers hebben jarenlange praktijkervaring en kunnen u uiteraard hun diploma’s en certificaten voor het werken in verontreinigde grond tonen. Welk project u ook hebt, wij matchen u graag met een DLP’er in ons netwerk. 

Certificaten en diploma's

Zijn de DLP’ers van De Groot Brandwachten gecertificeerd?

Uiteraard. Onze DLP’ers beschikken allemaal over het diploma DLP400. Daarnaast beschikken ze over extra certificaten, afhankelijk van de benodigde veiligheidsklasse.

De ervaring van anderen!

Wij zorgen voor brandveiligheid op iedere locatie. Wij zijn een no-nonsense bedrijf waarmee je eerlijke en duidelijke afspraken maakt die altijd worden nagekomen.

De Groot Brandwachten staat paraat voor geplande inspectie van systemen, maar kan ook binnen 2 uur op locatie zijn als er een systeem bijvoorbeeld kapot vriest en erg snel gerepareerd moet worden.

Gemeente Rotterdam

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een DLP'er? Neem dan gerust contact op, dan kijken we vrijblijvend mee naar uw situatie.

Contactgegevens

Telefoonnummer
078 - 645 2257
Wij reageren meestal:
Dezelfde werkdag

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op “Alles toestaan” te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten