DPL’er

DPL’er

Wilt u een DLP’er inhuren die verantwoordelijk is voor het saneren van verontreinigde grond en/of een vervuilde waterbodem? De Groot Brandwachten kan u helpen. Wij werken met een netwerk aan experts die we kunnen matchen aan uw project. Onze DLP’ers zijn volledig gecertificeerd en zijn flexibel inzetbaar voor de gehele duur van het project.

Wanneer is een DLP’er nodig?

In Nederland is veel ondergrond vervuild, denk aan gronden waar vroeger een tankstation stond of waar een stortplaats was. Ook landbouwgronden zijn vaak vervuild, door jarenlang gebruik van allerlei bestrijdingsmiddelen die in de bodem zijn getrokken. 

Voordat er bijvoorbeeld nieuwe gebouwen kunnen worden gebouwd op verontreinigde grond, is het belangrijk om deze te saneren. Het is verplicht om een DLP’er (Deskundige Leidinggevende Projecten) ter plaatse te hebben bij alle werkzaamheden rondom het saneren; omdat deze werkzaamheden volgens bepaalde voorschriften moeten gebeuren. DLP’ers houden tijdens het hele project toezicht op de werkzaamheden. 

24/7 bereikbaar

Rijksgediplomeerde brandwachten

Leveren in heel Nederland

Snel ter plaatse

Besluit Bouwwerken Leefomgeving

Wat doet een DLP’er allemaal?

Een DLP’er zorgt ervoor dat alle werkzaamheden tijdens de bodemsanering veilig en conform de voorschriften gebeuren. Hij of zij verricht onder meer lucht- en bodemvochtmetingen, ziet erop toe dat alle maatregelen in het Veiligheids- & Gezondheidsplan worden uitgevoerd en werkt nauw samen met MVK’ers en HVK’ers

Andere werkzaamheden die een DLP’er opneemt zijn:

  • Invulling geven aan het V&G plan

  • Controleren of er een goede afzetting is

  • Controleren of alle meldingen aan het bevoegde gezag zijn verricht

  • Bijhouden van een logboek, tekenen voor papierwerk en registreren van personeel

Onze ervaren DLP’ers weten dat geen dag hetzelfde is en zijn gekwalificeerd om de werkzaamheden dagelijks in goede banen te leiden. 

Waarom een DLP’er inhuren bij De Groot Brandwachten?

Wilt u een DLP’er inhuren? Wij kunnen u helpen. Onze DLP’ers hebben jarenlange praktijkervaring en kunnen u uiteraard hun diploma’s en certificaten voor het werken in verontreinigde grond tonen. Welk project u ook hebt, wij matchen u graag met een DLP’er in ons netwerk. 

Zijn de DLP’ers van De Groot Brandwachten gecertificeerd?

Uiteraard. Onze DLP’ers beschikken allemaal over het diploma DLP400. Daarnaast beschikken ze over extra certificaten, afhankelijk van de benodigde veiligheidsklasse.

De ervaring van anderen!

Wij zorgen voor brandveiligheid op iedere locatie. Wij zijn een no-nones bedrijf waarmee je eerlijke en duidelijke afspraken maakt die altijd worden nagekomen.

De Groot Brandwachten zorgt voor zorgvuldige en gekwalificeerde brandwachten

Gemeente Rotterdam

Contact opnemen?

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, ove

Contactgegevens

Telefoonnummer
078 - 645 2257
Wij reageren meestal:
Dezelfde werkdag