Bouwkundige brandpreventie

De experts van De Groot Brandwachten

Bouwkundige brandpreventie

Iedere ondernemer weet dat er moet worden voldaan aan het Besluit bouwwerken leefomgeving (Bbl, vervangt het Bouwbesluit 2012) om een gebouw te mogen gebruiken. Het is dan ook goed mogelijk dat u een bouwkundige aanwijzing krijgt tijdens een inspectie, die zo snel mogelijk moet worden aangepast. Denk bijvoorbeeld aan het niet voldoen aan compartimentsscheidingen, waardoor u een bouwkundige brandpreventie aanwijzing krijgt.

Huur onze brandwachten in voor patrouille

Waarvoor zijn onze brandwachten inzetbaar?

Indien u een bouwkundige brandpreventie aanwijzing krijgt, is uw gebouw onveilig op het moment dat er een brand uitbreekt. Zolang de aanpassingen niet 100% compleet zijn, is het belangrijk dat er brandwachten patrouilleren die als het ware een aanvulling zijn op de brandmeldinstallatie. Zodra de aanpassingen uitgevoerd zijn, kan het gebouw een tweede maal worden geïnspecteerd. Als er aan alle voorzieningen wordt voldaan, kunnen de brandwachten hun werkzaamheden afronden. 

24/7 bereikbaar

Altijd Rijksgediplomeerde brandwachten

We leveren in heel Nederland

Binnen 2 uur ter plaatse

Wat is bouwkundige brandpreventie?

Onze Rijksgediplomeerde brandwachten adviseren u

Brandpreventie is een veelomvattende term die duidt op zowel het voorkomen van brand door de installatie van de juiste alarmsystemen, rookmelders en sprinklersystemen, als het doven van beginnende branden met blusmiddelen. Binnen de bouw worden veel werkzaamheden uitgevoerd met hitte en/of elektriciteit, waardoor een goede brandpreventie cruciaal is. Wilt u weten aan welke reglementen uw bouwplaats moet voldoen? Onze Rijksgediplomeerde brandwachten informeren u graag.

 

Huur uw brandwacht bij De Groot Brandwachten

Onze brandwachten staan voor u klaar

Brandveiligheid in de bouw is een belangrijk onderwerp waar veel wet- en regelgeving bij komt kijken. Bent u op zoek naar brandwachten die kunnen patrouilleren terwijl u aanpassingen maakt aan uw bedrijf om te voldoen aan deze wet- en regelgevingen? Dan bent u bij De Groot Brandwachten aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op. We bespreken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Huur een MVK’er in

Advies en instructies van onze professionals

Zoekt u een middelbare veiligheidskundige voor een specifiek project? Als u er zelf niet over uit komt welke veiligheidsaanpassingen er moeten worden gemaakt, kan een MVK’er adviseren en instructies geven betreffende brandveiligheid. Onze MVK’ers hebben jaren ervaring en kunnen u goed helpen en adviseren. We koppelen u graag aan een van onze specialisten.

De ervaring van anderen!

Wij zorgen voor brandveiligheid op iedere locatie. Wij zijn een no-nonsense bedrijf waarmee u eerlijke en duidelijke afspraken maakt die altijd worden nagekomen.

De Groot Brandwachten staat paraat voor geplande inspectie van systemen, maar kan ook binnen 2 uur op locatie zijn als er een systeem bijvoorbeeld kapot vriest en erg snel gerepareerd moet worden.

Gemeente Rotterdam

Onze brandwachten staan voor u klaar

Service van De Groot Brandwachten

Heeft u een bouwkundige aanwijzing gehad en bent u op zoek naar bouwkundige brandpreventie? Dan bent u bij De Groot Brandwachten aan het juiste adres. Bij ons kunt u brandwachten inhuren, maar bent u ook welkom om wat expertise te vragen. Neem hiervoor gerust contact met ons op, dan bespreken wij de beste opties voor u.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wilt u graag uw situatie met ons bespreken? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Contactgegevens

Telefoonnummer
078 - 645 2257
Wij reageren meestal:
Dezelfde werkdag

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op “Alles toestaan” te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten