Brandwacht huren voor storingen

Brandwacht huren voor storingen

De brandmeldinstallatie speelt een zeer belangrijke rol in complexe gebouwen en locaties waar geslapen wordt of waar niet-zelfredzame mensen aanwezig zijn. Tijdige alarmering betekent vaak het verschil tussen leven en dood. Op deze locaties is het niet wenselijk dat een brandmeldinstallatie niet functioneert. De Groot Brandwachten zorgt voor de juiste brandwacht.

Brandmeldinstallatie (BMI)

Een beginnende brand wordt snel gedetecteerd waardoor alle aanwezigen in een pand snel gealarmeerd worden bij een calamiteit. Ook is snel handelen door een BHV-organisatie mogelijk doordat de brand vaak nog een kleine omvang heeft.

24/7 bereikbaar

Altijd Rijksgediplomeerde brandwachten

We leveren in heel Nederland

Binnen 2 uur ter plaatse

Sprinklerinstallatie

Een sprinklerinstallatie is een belangrijk onderdeel van de brandveiligheidssystemen in een complex gebouw. Het zorgt er voor dat een beginnende brand geen mogelijkheid heeft om zich uit te breiden: in praktijk worden de meeste branden zelfs volledig geblust.

Ervaring van anderen!

Bij De Groot Brandwachten staan we paraat bij storingen. Wij zijn een no-nonsense bedrijf en maken altijd eerlijke en duidelijke afspraken!


De Groot Brandwachten staat paraat voor geplande inspectie van systemen, maar kan ook binnen 2 uur op locatie zijn als er een systeem bijvoorbeeld kapot vriest en erg snel gerepareerd moet worden.

Gemeente Rotterdam

Hulp nodig bij storingen?

Onze brandwachten staan 24/7 voor u klaar. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contactgegevens

Telefoonnummer
078 - 645 2257
Wij reageren meestal:
Dezelfde werkdag

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op “Alles toestaan” te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten