Een (brand)veilig evenement

Zowel overdekt als in de buitenlucht

Een (brand)veilig evenement

De Groot Brandwachten is uw partner in evenementen. Wij verzorgden al eerder de (brand)beveiliging en evenementenzorg (EHBO) bij een groot aantal evenementen. Door onze ervaring met de (brand)veiligheid van onder andere deze evenementen kan uw publiek zonder zorgen en geheel veilig genieten van uw programma.

De Groot Brandwachten

Brandveiligheid van diverse evenementen

U kunt bij ons terecht voor de (brand)beveiliging van grote en kleine evenementen, zowel in de buitenlucht als overdekt. U kunt hierbij denken aan een popfestival, marathon, sportevenement, braderie, bazaar, fancyfair, antiekbeurs, rommel- en vlooienmarkt, straatspeeldag, straattheater, bijeenkomsten in een (festival)tent, circus, kermis en bij het stoken van open vuur (kampvuur). Ook kunnen wij u helpen bij de brandveiligheid van een evenement waarbij vuurwerk zal worden afgestoken.

Bent u benieuwd of wij de juiste partner zijn voor de brandveiligheid van uw evenement? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee. 

24/7 bereikbaar

Altijd Rijksgediplomeerde brandwachten

We leveren in heel Nederland

Binnen 2 uur ter plaatse

Deskundig advies

Vergunningen

Voor elk evenement, zij het een buurtfeest, festival, braderie of manifestatie, gelden regels voor de organisatie. Vaak is een vergunning van uw gemeente nodig. De vergunningsaanvraag voor uw evenement wordt over het algemeen door de gemeentelijke brandweer getoetst op de brandveiligheidseisen. De Groot Brandwachten kan u adviseren in de benodigde maatregelen voor brandveiligheid die passend zijn voor uw evenement, waardoor uw vergunningsaanvraag niet onnodig vertraagt.

Waarom De Groot Brandwachten?

Methode

De brandwachten van De Groot Brandwachten zijn Rijksgediplomeerd. Zij lopen tijdens het evenement continu rondes om rook of vuur snel waar te nemen, voordat de brand schade kan aanrichten. In geval van vuurwerk of open vuur (bijvoorbeeld een kampvuur), zullen wij aanvullend op strategische plaatsen toezicht houden. 

De brandwacht is preventief aanwezig en houdt continu de directe omgeving in de gaten. Hierbij wordt gemonitord of er gevaar voor brand ontstaat. Ook worden voorzorgsmaatregelen genomen om te voorkomen dat personen zich kunnen verwonden. Mocht er onverhoopt toch brand ontstaan zal de brandwacht adequaat ingrijpen en proberen het vuur te doven. Hiervoor kunnen we gebruik maken van materialen die de opdrachtgever beschikbaar stelt. Wij beschikken echter over een grote hoeveelheid brandblussers zodat wij deze ook mee kunnen leveren. Daarnaast begeleiden we de ontruiming, 

Jarenlange ervaringen

Over De Groot Brandwachten

De Groot Brandwachten is een begrip in de wereld van brandveiligheidstoezicht. Onze Rijksgediplomeerde brandwachten houden door het hele land toezicht bij brandonveilige situaties, of zijn preventief aanwezig. Onze brandwachten zijn niet alleen inzetbaar bij evenementen, we kunnen onder andere ook patrouilleren op tv- en filmlocaties en horeca-aangelegenheden.

Heeft u brandwachten nodig om in te zetten bij evenementen ? Dan kunt u ons 24/7 bereiken via 078 - 645 2257 of ons e-mailen naar info@degrootbrandwachten.nl. We bespreken graag al onze mogelijkheden.

Advies of informatie

Heeft u vragen over uw specifieke situatie of wilt u een offerte opvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Met spoed een brandwacht nodig?

Wij zijn 24/7 bereikbaar.
078 - 645 2257

De ervaring van anderen!

Wij zorgen voor brandveiligheid op evenementen met onze no-nonsense. U kunt bij ons uitgaan van eerlijke en duidelijke afspraken die altijd worden nagekomen.

De Groot Brandwachten staat paraat voor geplande inspectie van systemen, maar kan ook binnen 2 uur op locatie zijn als er een systeem bijvoorbeeld kapot vriest en erg snel gerepareerd moet worden.

Gemeente Rotterdam

Neem contact met ons op

Wilt u graag uw situatie samen doorlopen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We bekijken graag samen wat we voor uw evenement kunnen betekenen.

Contactgegevens

Telefoonnummer
078 - 645 2257
Wij reageren meestal:
Dezelfde werkdag

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op “Alles toestaan” te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten