Brandblussers keuren

Scherp oog op kwaliteit en veiligheid

Brandblussers keuren

Kleine blusmiddelen zoals brandblussers kunnen bij een beginnende brand het verschil maken en uitbreiding voorkomen. Daarom is het van uiterst belang om brandblussers te laten keuren door professionals. Laat daarom periodiek uw brandblussers keuren bij DeBlusBus, vertrouwd partner van De Groot Brandwachten.

Kom niet voor onverwachte verrassingen te staan

Waarom is het belangrijk om brandblussers te keuren?

Goed onderhoud van brandblussers en brandslanghaspels is net zo belangrijk als de aanschaf ervan. Aangezien brandblussers in noodsituaties goed dienen te werken, is het noodzakelijk om regelmatig te controleren of ze nog naar toebehoren werken conform de NEN 2559 en de NEN-EN 671-3 normen. Ook veel verzekeringsmaatschappijen eisen dat u uw brandblussers periodiek laat keuren om te voorkomen dat deze niet werken in geval van nood. Neem contact op en laat uw brandblussers keuren.

Vast tarief

Jaarlijks onderhoud zonder zorgen

Alles inzichtelijk, overal.

Ervaren veiligheidstechnici

Al uw (brand)hulpmiddelen in goede orde

All-in keuringsdienst met DeBlusBus

Voor al uw keuringen van kleine brandblusmiddelen bieden we u DeBlusBus. Naast brandblussers controleren we eventueel ook uw brandslanghaspels, AED's en EHBO kits. DeBlusBus controleert alle merken en type brandblussers en brandslanghaspels. Onze ervaren servicetechnici opereren volgens de NEN normen NEN 2559 en NEN-EN 671-3. Ze beschikken over de vereiste kennis, ervaring en gereedschappen om uw kleine blusmiddelen deskundig te repareren, vullen en te onderhouden.

Regelmatig onderhoud is een must

Kies voor optimale brandveiligheid met ons onderhoudsschema

Via DeBlusBus bieden we u een strak, periodiek onderhoudsschema voor al uw brandblussers, brandslanghaspels, AED'S en EHBO-kits. Zo profiteert u van jaarlijks onderhoud zonder zorgen. We keuren uw brandblussers altijd voor een vast tarief. U komt dus niet voor onverwachte kosten te staan. Onze betrouwbare experts komen jaarlijks langs om alle nodige controles en reparaties uit te voeren. Via een online portal heeft u al uw onderhoudsrapporten overzichtelijk op een rij en kunt u uw certificaten inzien en delen met uw verzekeraar.

Altijd brandveiligheid bij de hand

Tijdelijk brandblussers huren?

Naast keuringen en reparaties kunt u ook bij ons terecht om brandblussers te huren. Dit kan uiterst handig zijn bij evenementen. De brandblussers die u huurt bij DeBlusBus zijn gekeurd en betrouwbaar. 

Neem direct contact met ons op

Contactgegevens

Telefoonnummer
078 - 645 2257
Wij reageren meestal:
Dezelfde werkdag

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op “Alles toestaan” te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten