Brandwacht huren voor brandveiligheidstoezicht

Brandwacht huren voor brandveiligheidstoezicht

Een uitgevallen brandmeldinstallatie, een sprinklersysteem dat niet functioneert, afgekeurde compartimentscheidingen of nacontrole na een brand: er zijn veel situaties te bedenken waarbij ad-hoc brandwachten ingezet moeten worden.


Brandpreventie

Een uitgevallen brandmeldinstallatie, een niet functionerend sprinklersysteem, afgekeurde compartimentscheidingen of nacontrole na een brand: er zijn vele oorzaken te bedenken waarbij ad-hoc brandwachten ingezet dienen te worden.


24/7 bereikbaar

Altijd Rijksgediplomeerde brandwachten

We leveren in heel Nederland

Binnen 2 uur ter plaatse

Toezicht bij onderhoudswerkzaamheden

Onderhoud aan een gebouw of technische installatie kan een verhoogd risico op brand of incidenten met zich meebrengen. Het zogenaamde ‘heetwerk’, zoals las- of slijpwerkzaamheden, kan er bij onvoorzichtigheid voor zorgen dat er brand ontstaat.


Gebruik van open vuur

Open vuur kan op vele manieren worden toegepast, bijvoorbeeld bij dakdekking- of laswerkzaamheden. Maar ook op evenementen kan op vele manieren gebruik worden gemaakt van open vuur: denk hierbij aan horeca, vuurwerk, pyro-effecten of een kampvuur.


Evenementen

Door onze ervaring met de brandveiligheid van onder andere deze evenementen kan uw publiek zonder zorgen en geheel veilig genieten van uw programma. U kunt bij ons terecht voor de (brand)beveiliging van grote en kleine evenementen, zowel in de buitenlucht als overdekt.


Brandveiligheid op TV- en Filmlocaties

Op de set van televisie- en filmsets is brandbeveiliging van groot belang; u wilt niet dat uw zorgvuldig geplande opnames in rook op gaan.


De ervaring van anderen!

Wij zorgen voor brandveiligheid op iedere locatie. Wij zijn een no-nones bedrijf waarmee je eerlijke en duidelijke afspraken maakt die altijd worden nagekomen.

De Groot Brandwachten staat paraat voor geplande inspectie van systemen, maar kan ook binnen 2 uur op locatie zijn als er een systeem bijvoorbeeld kapot vriest en erg snel gerepareerd moet worden.

Gemeente Rotterdam

Neem contact met ons op

Wilt u graag weten wat we voor uw specifieke situatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord om te bespreken hoe wij u kunnen voorzien van brandveiligheidstoezicht.

Contactgegevens

Telefoonnummer
078 - 645 2257
Wij reageren meestal:
Dezelfde werkdag

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op “Alles toestaan” te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten