Brandwacht huren voor brandveiligheidstoezicht

Brandwacht huren voor brandveiligheidstoezicht

Een uitgevallen brandmeldinstallatie, een sprinklersysteem dat niet functioneert, afgekeurde compartimentscheidingen of nacontrole na een brand: er zijn veel situaties te bedenken waarbij ad-hoc brandwachten ingezet moeten worden.


Brandpreventie

Een uitgevallen brandmeldinstallatie, een niet functionerend sprinklersysteem, afgekeurde compartimentscheidingen of nacontrole na een brand: er zijn vele oorzaken te bedenken waarbij ad-hoc brandwachten ingezet dienen te worden.


24/7 bereikbaar

Rijksgediplomeerde brandwachten

Leveren in heel Nederland

Snel ter plaatse

Toezicht bij onderhoudswerkzaamheden

Onderhoud aan een gebouw of technische installatie kan een verhoogd risico op brand of incidenten met zich meebrengen. Het zogenaamde ‘heetwerk’, zoals las- of slijpwerkzaamheden, kan er bij onvoorzichtigheid voor zorgen dat er brand ontstaat.


Gebruik van open vuur

Open vuur kan op vele manieren worden toegepast, bijvoorbeeld bij dakdekking- of laswerkzaamheden. Maar ook op evenementen kan op vele manieren gebruik worden gemaakt van open vuur: denk hierbij aan horeca, vuurwerk, pyro-effecten of een kampvuur.


Evenementen

Door onze ervaring met de brandveiligheid van onder andere deze evenementen kan uw publiek zonder zorgen en geheel veilig genieten van uw programma. U kunt bij ons terecht voor de (brand)beveiliging van grote en kleine evenementen, zowel in de buitenlucht als overdekt.


Brandveiligheid op TV- en Filmlocaties

Op de set van televisie- en filmsets is brandbeveiliging van groot belang; u wilt niet dat uw zorgvuldig geplande opnames in rook op gaan.


De ervaring van anderen!

Wij zorgen voor brandveiligheid op iedere locatie. Wij zijn een no-nones bedrijf waarmee je eerlijke en duidelijke afspraken maakt die altijd worden nagekomen.

De Groot Brandwachten staat paraat voor geplande inspectie van systemen, maar kan ook binnen 2 uur op locatie zijn als er een systeem bijvoorbeeld kapot vriest en erg snel gerepareerd moet worden.

Gemeente Rotterdam

Contact opnemen?

Wilt u graag weten wat we voor uw specifieke situatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord om te bespreken hoe wij u kunnen voorzien van brandveiligheidstoezicht.

Contactgegevens

Telefoonnummer
078 - 645 2257
Wij reageren meestal:
Dezelfde werkdag