Mangatwacht

Toezicht op uw veiligheid

Mangatwacht

Bent u op zoek naar een gecertificeerde mangatwacht? Dan bent u bij De Groot Brandwachten aan het juiste adres. Onze mangatwachten zijn Rijksgediplomeerde professionals met ervaring. Ze staan klaar om toezicht te houden op de veiligheid. De Groot Brandwachten heeft meer dan 10 jaar ervaring en staat graag voor u klaar. Met spoed op zoek naar een mangatwacht? Bel ons 24/7 op 078 208 8023. Onze professionals zijn binnen 2 uur op locatie. 

Waarom De Groot Brandwachten?

Gecertificeerde en Rijksgediplomeerde mangatwachten

Als u een of meerdere mangatwachten zoekt, dan is het belangrijk om een partner te vinden waar u op kunt vertrouwen. Daarom zit u goed bij De Groot Brandwachten. Onze mangatwachten zijn volledig gecertificeerd in het gebruik van kleine blusmiddelen, verlenen van eerste hulp verlenen en gasmetingen. Ze zijn ook erkend door gemeenten en verzekeraars. U kunt er dus altijd op vertrouwen een gediplomeerde professional aan uw deur te ontvangen. Wilt u mangatwachten inhuren? Neem dan meteen contact met ons op.

24/7 bereikbaar

Altijd gecertificeerde & Rijksgediplomeerde mangatwachten

We leveren in heel Nederland

Binnen 2 uur ter plaatse

Veiligheid in besloten ruimtes

Wat doet een mangatwacht precies?

Een mangatwacht, ook wel luikenwacht genoemd, houdt toezicht bij werkzaamheden in een besloten ruimte. Denk aan een silo, tank of rioolingang. Ook wordt een mangatwacht wel eens een buitenwacht genoemd, omdat hij of zij buiten de ruimte de wacht houdt en mensen onder meer tegenhoudt om de besloten ruimte binnen te gaan. Een mangatwacht houdt zo toezicht op de veiligheid tijdens de werkzaamheden. Dit kan van alles zijn; denk aan reparatie- of schoonmaakwerkzaamheden. Heeft u onderhoudswerkzaamheden gepland in gesloten ruimtes? Dan is een mangatwacht inhuren sterk aangeraden en vaak zelfs verplicht.

Geen werk zonder voorzorgsmaatregelen

Het gevaar van werkzaamheden in besloten ruimtes

Werkzaamheden uitvoeren in een besloten ruimte is niet zonder risico. Daarom worden er verschillende veiligheidsstappen gezet, zoals werken met RI&E (Risico-Inventarisatie en -Evaluatie)  en contact met de buitenwacht via een portofoon. Zo weet de mangatwacht altijd wat er gebeurt in de besloten ruimte. Indien er iets misgaat, kan de matgatwacht de medewerker(s) redden of contact opnemen met andere diensten. Ook is de mangatwacht opgeleid om (kleine) branden te kunnen blussen, brandgevaarlijke situaties te spotten en indien nodig te evacueren. 

De Groot Brandwachten

Onze mangatwachten staan paraat

Heeft u een situatie waarvoor u een mangatwacht wilt inhuren? Bij De Groot Brandwachten staan we 24/7 voor u klaar om u dan dienst te zijn. Onze grote netwerk van zzp mangatwachten en mangatwachten in vaste dienst is door het hele land verspreid, waardoor er altijd een mangatwacht is die beschikbaar is voor uw dienst.

Van alle markten thuis

Andere diensten van De Groot Brandwachten

Heeft u een andere dienst nodig? Zoals een heetwerkwacht, een brandwacht of ons First Responder Team? Neem dan eenvoudig contact met ons op! Onze Rijksgediplomeerde brandwachten staan klaar om u te helpen - 24/7 en door heel Nederland. 

De ervaring van anderen!

Wij staan garant voor de veiligheid op uw locatie. Wij zijn een no-nonsense bedrijf waarmee u eerlijke en duidelijke afspraken maakt die altijd worden nagekomen.

De Groot Brandwachten staat paraat voor geplande inspectie van systemen, maar kan ook binnen 2 uur op locatie zijn als er een systeem bijvoorbeeld kapot vriest en erg snel gerepareerd moet worden.

Gemeente Rotterdam

Vraag direct mangatwachten aan

Neem vrijblijvend contact op indien u een mangatwacht wilt inhuren of uw situatie wilt bespreken. We kijken graag met u mee. Als u voor een langere tijd werkzaamheden uitvoert aan bijvoorbeeld silo’s of tanks, proberen we ook steeds dezelfde mangatwacht in te schakelen. Wel zo fijn om niet steeds een ander gezicht te zien!

Contactgegevens

Telefoonnummer
078 - 645 2257
Wij reageren meestal:
Dezelfde werkdag

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op “Alles toestaan” te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten