Mangatwacht

Toezicht op uw veiligheid

Mangatwacht

Bent u op zoek naar een gecertificeerde mangatwacht? Dan bent u bij De Groot Brandwachten aan het juiste adres. Onze mangatwachten zijn Rijksgediplomeerde professionals met ervaring. Ze staan klaar om toezicht te houden op de veiligheid. De Groot Brandwachten heeft meer dan 10 jaar ervaring en staat graag voor u klaar. Met spoed op zoek naar een mangatwacht? Bel ons 24/7 op 078 208 8023. Onze professionals zijn binnen 2 uur op locatie. 

Waarom De Groot Brandwachten?

Gecertificeerde en Rijksgediplomeerde mangatwachten

Als u een of meerdere mangatwachten zoekt, dan is het belangrijk om een partner te vinden waar u op kunt vertrouwen. Daarom zit u goed bij De Groot Brandwachten. Onze mangatwachten zijn volledig gecertificeerd in kleine blusmiddelen, eerste hulp verlenen en gasmeten. Ze zijn ook erkend door gemeente en verzekeraars. U kunt er dus altijd op vertrouwen een gediplomeerde professional aan uw deur te ontvangen. Als u voor een langere tijd werkzaamheden uitvoert aan bijvoorbeeld silo’s of tanks, proberen we ook steeds dezelfde mangatwacht in te schakelen. Wel zo fijn om niet steeds een ander gezicht te zien! Op zoek naar een mangatwacht/ luikenwacht/ buitenwacht? Wij kunnen u helpen in heel Nederland! De mangatwachten van De Groot Brandwachten zijn Rijksgediplomeerde professionals met vele certificaten. Op zoek naar mangatwachten? Neem dan meteen contact met ons op.

24/7 bereikbaar

Rijksgediplomeerde brandwachten

Leveren in heel Nederland

Snel ter plaatse

Veiligheid in besloten ruimtes

Wat doet een mangatwacht precies?

Een mangatwacht, ook wel buitenwacht of luikenwacht genoemd, houdt toezicht bij werkzaamheden in een besloten ruimte, denk aan een silo, tank of rioolingang. Ook wordt een mangatwacht wel eens een buitenwacht genoemd, omdat hij of zij buiten de ruimte de wacht houdt en mensen onder meer tegenhoudt om de besloten ruimte binnen te gaan. Een mangatwacht houdt zo toezicht op de veiligheid tijdens de werkzaamheden. Dit kan van alles zijn; denk aan reparatie- of schoonmaakwerkzaamheden.

 

Geen werk zonder voorzorgsmaatregelen

Het gevaar van werkzaamheden in besloten ruimtes

Werkzaamheden uitvoeren in een besloten ruimte is niet zonder risico. Daarom worden er verschillende veiligheidsstappen gezet, zoals werken met RI&E (Risico-Inventarisatie en -Evaluatie)  en contact met de buitenwacht via een portofoon. Zo weet de mangatwacht altijd wat er gebeurt in de besloten ruimte. Indien er iets misgaat, kan de luikenwacht de medewerker(s) redden of contact opnemen met andere diensten. Ook is de mangatwacht opgeleid om (kleine) branden te kunnen blussen, brandgevaarlijke situaties te spotten en indien nodig te evacueren. 

Van alle markten thuis

Andere diensten van De Groot Brandwachten

Heeft u een andere dienst nodig? Zoals een heetwerkwacht, een brandwacht of ons First Responder Team? Neem dan eenvoudig contact met ons op! Onze Rijksgediplomeerde brandwachten staan klaar om u te helpen - 24/7 en door heel Nederland. 

De ervaring van anderen!

Wij staan garant voor de veiligheid op uw locatie. Wij zijn een no-nonsense bedrijf waarmee u eerlijke en duidelijke afspraken maakt die altijd worden nagekomen.

De Groot Brandwachten zorgt voor zorgvuldige en gekwalificeerde brandwachten

Gemeente Rotterdam

Contact opnemen?

Wilt u graag uw situatie bespreken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord en bespreken graag wat we in uw specifieke situatie kunnen betekenen.

Contactgegevens

Telefoonnummer
078 - 645 2257
Wij reageren meestal:
Dezelfde werkdag