Incidentenbestrijding

Represieve brandwachten voor incidentbestrijding

Incidentenbestrijding

De Groot Brandwachten levert repressieve brandwachten voor incidentbestrijding. We zijn 24/7 bereikbaar op het nummer 078 645 2257. Onze repressieve brandwachten kunnen binnen 2 uur bij u aanwezig zijn voor incidentbestrijding bij branden.

Brandwacht voor incidentbestrijding

Incidentbestrijding

Hieronder ziet u de verschillende taken die onze brandwachten kunnen vervullen. 

24/7 bereikbaar

Altijd Rijksgediplomeerde brandwachten

We leveren in heel Nederland

Binen 2 uur ter plaatse

First Responders Bedrijfsnoodorganisatie

First Responder Team

De First Responder Teams (voluit: First Responders Bedrijfsnoodorganisatie, FiRe bno) zoals De Groot Brandwachten levert zijn compacte en slagvaardige teams die helpen bij de interne hulpverlening van bedrijven. Op zoek naar een First Responder Team voor incidentbestrijding? Neem dan contact met ons op.

Uw veiligheid voorop

Bedrijfsbrandweer

Bedrijven die in geval van een brand of ongeval een bijzonder gevaar kunnen opleveren voor de openbare veiligheid, kunnen door een veiligheidsregio als bedrijfsbrandweerplichtig aangemerkt worden. Hiervoor kunnen wij bedrijfsbrandweer personeel inzetten.

Nablussen

Nacontrole na brand

Het is één van de grootste rampen dat een onderneming kan overkomen: brand. De schade is vaak groot en bedrijfsprocessen worden ernstig verstoord. Nadat de brandweer vertrekt, begint voor de ondernemer en verzekeraar de zware taak om de schade te inventariseren en om zo snel mogelijk actie te ondernemen om gevolgschade te beperken. Onze professionals nemen deze nacontrole na brand graag van u over. 

Extra professionals staan klaar

Overheidskorpsen

Onderbezetting van een beroeps- of vrijwillige brandweerpost kan grote gevolgen met zich meebrengen. Een tijdige uitruk kan niet gegarandeerd worden waardoor de burger niet adequaat bediend wordt. Dis is een potentieel levensgevaarlijke situatie. Bij ons kunt u daarom terecht als u extra professionals nodig heeft voor overheidskorpsen.

De ervaring van anderen!

Wij vertellen u graag meer over onze diensten, maar de woorden van onze klanten zijn veel waard. Lees wat zij over ons zeggen.

De Groot Brandwachten staat paraat voor geplande inspectie van systemen, maar kan ook binnen 2 uur op locatie zijn als er een systeem bijvoorbeeld kapot vriest en erg snel gerepareerd moet worden.

Henk Mulder - Rijksgediplomeerd Brandwacht

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over uw specifieke situatie of wilt u een offerte opvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Met spoed een brandwacht nodig?

Wij zijn 24/7 bereikbaar.
078 - 645 2257

Contactgegevens

Telefoonnummer
078 - 645 2257
Wij reageren meestal:
Dezelfde werkdag

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op “Alles toestaan” te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten