Onze diensten

Onze brandwachten zijn inzetbaar voor allerlei werkzaamheden

Onze diensten

De Groot Brandwachten kan Rijksgediplomeerde brandwachten leveren voor incidentbestrijding, brandveiligheidstoezicht, toezicht bij storingen, toezicht bij evenementen en meer. Liefst op voorhand ingepland, maar bij spoed kunnen we binnen 2 uur ter plaatse zijn. We zijn ook 24/7 bereikbaar!

Brandveiligheidstoezicht

Een uitgevallen brandmeldinstallatie, een niet functionerend sprinklersysteem, afgekeurde compartimentscheidingen of nacontrole na een brand: er zijn vele oorzaken te bedenken waarbij ad-hoc brandwachten ingezet dienen te worden. Wij kunnen binnen 2 uur aanwezig zijn; overal in Nederland!

Incidentbestrijding

We kunnen brandwachten leveren voor allerlei soorten incidentbestrijding. Bijvoorbeeld voor een bedrijfsbrandweer, First Responder Team of voor overheidskorpsen. We kunnen uiteraard ook repressieve brandwachten inzetten.

Storingen

De brandmeldinstallatie (BMI) en sprinklerinstallatie spelen een zeer belangrijke rol in complexe gebouwen en locaties waar geslapen wordt of minder zelfredzamen aanwezig zijn: een tijdige alarmering kan het verschil tussen leven en dood betekenen. Op deze locaties is het dan ook zeer onwenselijk dat deze installaties niet functioneren. Bij storingen kunnen we binnen 2 uur ter plaatse zijn

Wilt u contact opnemen?

Wilt u graag uw situatie bespreken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord en bespreken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Contactgegevens

Telefoonnummer
078 - 645 2257
Wij reageren meestal:
Dezelfde werkdag

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op “Alles toestaan” te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten