Beveiliger

Experts op gebied van veiligheid

Beveiliger

De Groot Brandwachten is dé 'one-stop-shop' op het gebied van veiligheid: we bieden naast brandwachten een groot aantal andere beveiligingsoplossingen.

Bent u op zoek naar een beveiliger die uw bedrijf kan beveiligen? Of zoekt u een beveiliger voor een evenement of object? Dan kunnen we u helpen. Bij De Groot Brandwachten hebben wij een groot aantal professionals die tot uw beschikking kunnen staan, van brandwachten tot BHV’ers en beveiligers. 

Bent u met spoed op zoek naar een beveiliger? Bel ons dan meteen op het nummer 078 - 645 2257 . We zijn 24/7 bereikbaar. U kunt ons ook mailen op info@degrootbrandwachten.nl

Non-stop toezicht

Wat doet een beveiliger precies?

Beveiligers kunnen worden ingezet voor een scala aan werkzaamheden. Zo kan een beveiliger onder meer een kantoor- of fabriekspand beveiligen buiten de openingsuren, toezien op het deurbeleid of personen of objecten beveiligen. Een beveiliger kan ook instaan voor cameratoezicht op de computer. 

Op zoek naar een ervaren beveiliger? Neem dan contact met ons op. We matchen je snel met een professional. 

24/7 bereikbaar

Altijd gecertificeerde specialisten

We leveren in heel Nederland

Passende oplossing voor uw situatie

Kies voor gecertificeerde professionals

Waarom een beveiliger inhuren bij De Groot Brandwachten?

Bij het inhuren van een externe professional zoals een beveiliger, wil je uiteraard een partner waar je op kunt vertrouwen. Daarom zijn onze professionals altijd gecertificeerd in hun vak én kun je erop vertrouwen dat ze jaren ervaring in het vak hebben.

Zoek je een beveiliger voor een langere periode? Dan zorgen we ervoor dat we steeds dezelfde persoon bij u opstellen. Zo heeft u niet elke dag iemand nieuws aan de deur, wel zo fijn.

De ervaring van anderen!

Wij zorgen voor brandveiligheid op iedere locatie. Wij zijn een no-nonsense bedrijf waarmee je eerlijke en duidelijke afspraken maakt die altijd worden nagekomen.

De Groot Brandwachten staat paraat voor geplande inspectie van systemen, maar kan ook binnen 2 uur op locatie zijn als er een systeem bijvoorbeeld kapot vriest en erg snel gerepareerd moet worden.

Gemeente Rotterdam

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een beveiliger? Neem dan gerust contact op, dan kijken we vrijblijvend mee naar uw situatie.

Contactgegevens

Telefoonnummer
078 - 645 2257
Wij reageren meestal:
Dezelfde werkdag

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op “Alles toestaan” te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten