Heetwerkwacht

Veiligheid staat voorop bij heetwerk

Heetwerkwacht

Zoekt u een heetwerkwacht om de wacht te houden tijdens risicovolle werkzaamheden? Dan kunnen wij u helpen. Bij De Groot Brandwachten werken we samen met een grote groep heetwerkwachten die ontzettend snel ingezet kunnen worden. Onze heetwerkwachten zijn daarnaast volledig gecertificeerd, dus aan expertise komt u bij ons niets tekort. We hebben meer dan 10 jaar ervaring in deze branche en helpen u graag.

Rijksgediplomeerde brandwachten staan voor u klaar

Waarom een heetwerkwacht bij De Groot Brandwachten?

Wilt u een heetwerkwacht inhuren zodat u werkzaamheden in een besloten ruimte kunt uitvoeren? Dan is het belangrijk om samen te werken met een partner die te vertrouwen is. Dat houdt in dat u een heetwerkwacht huurt die volledig gecertificeerd is en snel ter plaatse kan zijn. Dit is het geval met de heetwerkwachten van De Groot Brandwachten. Onze Rijksgediplomeerde heetwerkwachten zijn binnen 2 uur op locatie. Als u bovendien voor een langere tijd werkzaamheden uitvoert, zorgen wij ervoor dat u steeds dezelfde heetwerkwacht(en) toegewezen krijgt. Het is immers veel fijner om steeds dezelfde gezichten te zien.

24/7 bereikbaar

Altijd gecertificeerde heetwerkwachten

We leveren in heel Nederland

Binnen 2 uur ter plaatse

Toezicht, controles en evacuatieplannen

Wat is een heetwerkwacht?

Een heetwerkwacht houdt toezicht op personen die werkzaamheden met vuur uitvoeren, voornamelijk in de (petro)chemische industrie. Hij of zij ziet toe of de eisen uit de heetwerkvergunning worden nagekomen en checkt dat de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen worden gedragen. Tijdens de werkzaamheden houdt de heetwerkwacht controle met de medewerkers in of buiten de besloten ruimte. Hij of zij is ook verantwoordelijk voor het controleren van de vergunningen, procedures en het evacuatieplan. Daarnaast kan een heetwerkwacht ook snel ingrijpen op het moment dat er brand uitbreekt.

Accuraat en adequaat handelen

Betrouwbare heetwerkwachten huren

Mocht er brand uitbreken tijdens de werkzaamheden, dan weet een heetwerkwacht hoe er snel gecommuniceerd moet worden en hoe de hulpdiensten moeten worden ingeschakeld. Bovendien kan een heetwerkwacht de brand blussen met kleine blusmiddelen tot de hulpdiensten aankomen én indien nodig eerste hulp verlenen tot de hulpdiensten er zijn. Onze heetwerkwachten zijn professionals met veel ervaring in het vak. Wil je een heetwerkwacht huren? Neem dan meteen contact met ons op.

De ervaring van anderen!

Wij zorgen voor brandveiligheid op iedere locatie. Wij zijn een no-nonsense bedrijf waarmee u eerlijke en duidelijke afspraken maakt die altijd worden nagekomen.

De Groot Brandwachten staat paraat voor geplande inspectie van systemen, maar kan ook binnen 2 uur op locatie zijn als er een systeem bijvoorbeeld kapot vriest en erg snel gerepareerd moet worden.

Gemeente Rotterdam

Neem direct contact met ons op

Wilt u weten wat onze heetwerkwachten voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord.

Contactgegevens

Telefoonnummer
078 - 645 2257
Wij reageren meestal:
Dezelfde werkdag

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op “Alles toestaan” te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten