Repressieve Rijksgediplomeerde brandwacht

Repressieve Rijksgediplomeerde brandwacht

Op zoek naar repressieve Rijksgediplomeerde brandwachten? Dan bent u aan het juiste adres bij De Groot Brandwachten. Wij werken samen met verschillende repressieve Rijksgediplomeerde brandwachten, die wekelijks worden bijgeschoold en werken bij de brandweer. Zij staan bijvoorbeeld voor u klaar als de brandweer een grote brand gestabiliseerd heeft en u nog brandwachten nodig heeft om na te blussen tot het vuur volledig gedoofd is. 

Nú op zoek naar repressieve Rijksgediplomeerde brandwachten? Bel snel het nummer 078 - 645 2257. U kunt ons 24/7 bereiken. 

Waarom De Groot Brandwachten?

Honderden klanten kozen al voor De Groot Brandwachten

Al onze brandwachten zijn Rijksgediplomeerd. Door hun opleiding bij de brandweer, kennen onze repressieve Rijksgediplomeerde brandwachten de wet- en regelgeving en kunnen ze omgaan met kleine blusmiddelen. 

Ook fijn: tarieven bespreken we vooraf, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij dé specialist in brandveiligheid in Nederland. We werden al vertrouwd door honderden klanten zoals Eneco, Universiteit van Leiden en Albert Heijn. 

24/7 bereikbaar

Altijd Rijksgediplomeerde brandwachten

We leveren in heel Nederland

Binnen 2 uur ter plaatse

Actieve dienst bij de brandweer

Wat is het verschil tussen een repressieve Rijksgediplomeerde brandwacht en een gewone Rijksgediplomeerde brandwacht?

Een  Rijksgediplomeerde brandwacht heeft zijn of haar Manschap A diploma behaald, heeft een stage gelopen en in het verleden een periode meegewerkt bij de brandweer. 

Een repressieve Rijksgediplomeerde brandwacht, daarentegen, is nog altijd op vrijwillige of parttime basis actief bij de brandweer. Daarnaast wordt hij of zij ook nog geregeld medisch gekeurd en iedere week bijgeschoold. Daarom mag een repressieve Rijksgediplomeerde brandwacht enkele opdrachten aannemen, die een gewone Rijksgediplomeerde brandwacht niet mag aannemen. 

Wij hebben in ons bestand veel repressieve Rijksgediplomeerde brandwachten, die we kunnen inzetten voor uw opdrachten. 

Experts op gebied van brandveiligheid

Waarvoor worden repressieve Rijksgediplomeerde brandwachten ingezet?

De brandweer houdt zich vooral bezig met branden stabiliseren. Met andere woorden: ze zorgen ervoor dat het vuur niet meer kan overslaan en veilig kan worden gedoofd. In sommige gevallen, veelal bij vuurhaarden die lang branden, wordt de brandweer afgelost door repressieve Rijksgediplomeerde brandwachten om het vuur te blussen. 

Om een voorbeeld te geven: een vuilnisbelt brandt makkelijk 3 weken door. Wanneer het vuur is gestabiliseerd, nemen onze repressieve Rijksgediplomeerde brandwachten het werk over van de brandweer, die zo opnieuw tijd en personeel vrijmaken om andere branden te bestrijden. Ook organiseren we alle benodigde materialen. 

De ervaring van anderen!

Wij kunnen u uiteraard alles vertellen over onze repressieve Rijksgediplomeerde brandwachten, maar hoe zien onze klanten ons?

De Groot Brandwachten staat paraat voor geplande inspectie van systemen, maar kan ook binnen 2 uur op locatie zijn als er een systeem bijvoorbeeld kapot vriest en erg snel gerepareerd moet worden.

Henk Mulder - Rijksgediplomeerd Brandwacht

Neem contact met ons op

Heeft u repressieve Rijksgediplomeerde brandwachten nodig? Neem dan gerust vrijblijvend contact op om uw situatie te bespreken.

Contactgegevens

Telefoonnummer
078 - 645 2257
Wij reageren meestal:
Dezelfde werkdag

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op “Alles toestaan” te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten