Expertise

Expertise

Wij bieden naast brandwachten ook een breed scala aan andere veiligheidsdiensten. Zo beschikken we over alle materialen om veiligheid vanaf het water te organiseren, we leveren beveiligers voor objectbeveiliging of bijvoorbeeld voor uw evenement. Daarnaast heeft De Groot Brandwachten een poule van deskundige EHBO hulpverleners, verkeersregelaars en bedrijfshulpverleners.


Veiligheid vanaf het water

Ook vanaf het water zorgen wij voor de veiligheid. Bijvoorbeeld bij evenementen, bedrijven, werkzaamheden of in havens.


24/7 bereikbaar

Rijksgediplomeerde brandwachten

Leveren in heel Nederland

Snel ter plaatse

Beveiligers

Beveiligers kunnen voor de meest uiteenlopende taken worden ingezet. Bijvoorbeeld voor objectbeveiliging, evenementenbeveiliging of op de bouwplaats.


Hulpverleners (EHBO)

Tijdens evenementen, sportwedstrijden of andere bijeenkomsten zijn vaak grote hoeveelheden mensen aanwezig. En zoals het gezegde gaat… Een ongeluk zit in een klein hoekje! Daarom is het van groot belang dat deskundige hulpverleners paraat staan in geval van een medisch incident.


Verkeersregelaars

Tijdens werkzaamheden, evenementen of bij een calamiteit: op veel plaatsen zijn verkeersregelaars een must om verkeersstromen in goede banen te leiden. De Groot Brandwachten is een one-stop-shop veiligheidspartner waarbij wij op vele plaatsen in heel Nederland verkeersregelaars inzetten.


De ervaring van anderen!

Wij zorgen voor brandveiligheid op iedere locatie. Wij zijn een no-nones bedrijf waarmee je eerlijke en duidelijke afspraken maakt die altijd worden nagekomen.

De Groot Brandwachten staat paraat voor geplande inspectie van systemen, maar kan ook binnen 2 uur op locatie zijn als er een systeem bijvoorbeeld kapot vriest en erg snel gerepareerd moet worden.

Gemeente Rotterdam

Bedrijfshulpverleners (BHV)

Een bedrijfshulpverlener is opgeleid om te handelen bij een calamiteit in een bedrijf: in geval van een brand, bij een verwonding of ter begeleiding van een ontruiming. Zodoende zijn dit erg belangrijke mensen om de veiligheid in een bedrijf te waarborgen.

BHV

Contact opnemen?

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, ove

Contactgegevens

Telefoonnummer
078 - 645 2257
Wij reageren meestal:
Dezelfde werkdag