Repressieve brandwachten voor uw bedrijfsbrandweer

Aangemerkt als bedrijfsbrandweerplichtig?

Repressieve brandwachten voor uw bedrijfsbrandweer

Bent u op zoek naar brandwachten omdat uw bedrijf als bedrijfsbrandweerplichtig werd aangemerkt? Dan bent u bij De Groot Brandwachten aan het juiste adres. Onze bedrijfsbrandweer brandwachten zijn volledig Rijksgediplomeerd en hebben allemaal ervaring bij de brandweer. U kunt ons 24/7 bereiken op het nummer 078 208 8022. Onze professionals zijn binnen 2 uur op locatie. 

Optreden bij calamiteiten

Wanneer moet u bedrijfsbrandweer inzetten?

Bedrijven die in geval van een brand of ongeval een bijzonder gevaar kunnen opleveren voor de openbare veiligheid, kunnen door een veiligheidsregio als bedrijfsbrandweerplichtig aangemerkt worden. De veiligheidsregio schrijft voor hoeveel brandweermensen en welke materialen continu aanwezig moeten zijn om direct op te kunnen treden in geval van een calamiteit zoals brand of een incident met gevaarlijke stoffen. Heeft u geen bedrijfsbrandweer ter plaatse? Dan kunnen wij snel brandwachten én materieel sturen, om meer branden of ongevallen te voorkomen en weer te voldoen aan de vergunningseis.

24/7 bereikbaar

Altijd Rijksgediplomeerde brandwachten

We leveren in heel Nederland

Binnen 2 uur ter plaatse

Waarom De Groot Brandwachten?

Gegarandeerde paraatheid door onze bedrijfsbrandweer

Voor veel bedrijven is het moeilijk om een bedrijfsbrandweer operationeel te houden. Door onder andere geautomatiseerde bedrijfsprocessen neemt het aantal aanwezige medewerkers af en daarmee ook het aantal personen die een brandweerorganisatie in stand kunnen houden. De Groot Brandwachten kan ondersteuning bieden in het operationeel houden van bedrijfsbrandweerkorpsen. Wij beschikken over Rijksgediplomeerde brandwachten die kundig zijn om diverse functies te vervullen binnen een bedrijfsbrandweer. Als manschap, maar ook als chauffeur of bevelvoerder. Ook kunnen wij voorzien in het volledig opzetten en in stand houden van een bedrijfsbrandweer-inrichting.

Persoonlijke aanpak

Bedrijfsbrandweer inschakelen bij De Groot Brandwachten

Om diverse redenen kan het voorkomen dat uw bedrijfsbrandweer-organisatie tijdelijk onderbezet is. In dit geval kunnen wij voorzien in de levering van één of meerdere brandwachten op de momenten dat u dit nodig heeft. Uiteraard dragen wij er zorg voor om zo veel als mogelijk dezelfde medewerkers in te zetten, waardoor specifieke bekendheid van uw bedrijf opgebouwd kan worden. Daarbij is het mogelijk om persoonlijk materieel, zoals beschermende kleding en helm, mee te leveren

Alles tot in de puntjes geregeld

Volledige bedrijfsbrandweer

Er zijn diverse scenario’s te bedenken waarin het noodzakelijk is om op korte termijn (tijdelijk) een bedrijfsbrandweer-organisatie operationeel te krijgen. Dit kan voorkomen doordat er specifieke werkzaamheden, zoals een shutdown of groot onderhoud, worden uitgevoerd. Maar het is ook mogelijk dat een acute bedrijfsbrandweer wordt geëist door een handhavingsprocedure. In alle gevallen kan De Groot Brandwachten u voorzien in de verzorging van een volledig functionerende bedrijfsbrandweer. Wij beschikken over kundige Rijksgediplomeerde brandwachten met ruime ervaring in industriële omgevingen. Ook organiseren wij alle benodigde materialen zoals voertuigen inclusief bepakking, persoonlijke beschermingsmiddelen en alle randzaken die noodzakelijk zijn voor het goed functioneren van het brandweerteam.

De ervaring van anderen!

Wij zorgen voor uw bedrijfsbrandweer op iedere locatie. Onze no-nonsense aanpak zorgt ervoor dat wij altijd duidelijke en eerlijke afspraken met u maken die altijd nagekomen zullen worden.

De Groot Brandwachten staat paraat voor geplande inspectie van systemen, maar kan ook binnen 2 uur op locatie zijn als er een systeem bijvoorbeeld kapot vriest en erg snel gerepareerd moet worden.

Gemeente Rotterdam

Wilt u een Bedrijfsbrandweer aanvragen?

Wenst u ook versterking binnen uw bedrijfsbrandweer? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op. We staan u graag te woord en bekijken uw situatie nauwkeurig.

Contactgegevens

Telefoonnummer
078 - 645 2257
Wij reageren meestal:
Dezelfde werkdag

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op “Alles toestaan” te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten