Over ons

Wij zijn gedreven om de (brand)veiligheid in iedere situatie te waarborgen, we zoeken altijd naar een passende oplossing waarbij veiligheid voorop staat!

Over De Groot Brandwachten

Ons verhaal

De Groot Brandwachten werd in 2009 opgericht door Roland De Groot. In 2019 vervoegde Hilko Oosting hem, die nu het bedrijf leidt. Al sinds dag één staat De Groot Brandwachten voor de beste Rijksgediplomeerde brandwachten in de branche. Brandwachten die een stevige opleiding hebben genoten en beslissingen kunnen maken onder druk. Die de veiligheid voorop zetten. 


Onze prioriteit is uw veiligheid. Wij zorgen ervoor dat uw woon- of werkomgeving brandveilig blijft. Al onze Rijksgediplomeerde brandwachten zijn zeer ervaren op het vlak van brandbestrijding en brandveiligheid en kunnen een scala aan diploma’s en certificeringen voorleggen. Daarom kunnen we u helpen als uw BMI bijvoorbeeld een storing aangeeft, maar zijn we ook 100% klaar om u te helpen bij specialistische opdrachten, zoals nablussen van branden of het veilig ventileren van CO2-gas uit een ruimte. Wat uw klus ook is, wij helpen u graag. 

24/7 bereikbaar. Werkzaam in heel Nederland. Ervaren en opgeleid. Dát is De Groot Brandwachten.

Dit is waar we voorstaan

Wij streven altijd naar vertrouwen en een glasheldere communicatie.

24/7 bereikbaar

Leveren altijd Rijksgediplomeerd brandwachten

Leveren in heel Nederland

Snel ter plaatse

Je kunt een zorginstelling niet evacueren bij werkzaamheden aan een brandmeldinstallatie. We blenden in op de achtergrond en zorgen ervoor dat alles 100% veilig is terwijl de BMI uit staat.

In de industrie wordt er vaak met brandgevaarlijke materialen gewerkt. Wij zijn er om te zorgen dat alles veilig blijft.

Lassen, snijden, slijpen … en werken in besloten ruimtes zijn vaak voorkomende werkzaamheden in de staalindustrie. Als brandwachten zijn we opgeleid om ervoor te zorgen dat alle werkzaamheden veilig kunnen worden uitgevoerd.

Bij evenementen zijn er vaak eetstanden die werken met gas, soms is er vuurwerk … en er zijn vooral veel mensen. De veiligheid is dus super belangrijk!

Bij films/tv wordt de BMI vaak uitgezet om shots niet te verpesten en/of omdat er rook wordt gebruikt. Wij staan dan in voor de veiligheid.

Bij beurzen en grote feesten wordt de BMI soms uitgezet als er eetstandjes zijn. Brandwachten ter plaatse garanderen de veiligheid van de gasten.

Wat statistische gegevens over onze werkzaamheden

De Groot Brandwachten is de nummer 1 specialist in brandveiligheid. Wij zijn altijd 24/7 bereik en zorgen dat we binnen 2 uur aanwezig zijn op locatie in heel Nederland.

beoordeling van opdrachtgevers
9.4
jaar de beste brandwachten
+10
naar tevredenheid geholpen opdrachtgevers
1000+

Wij staan 24/7 voor u klaar

Brandwacht nodig?

Wilt u graag jouw situatie bespreken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord en bespreken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Liever terug gebeld worden?

Soms is direct telefonisch contact nu eenmaal fijner. Laat uw gegevens achter en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op “Alles toestaan” te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten