EHBO'ers huren

EHBO'ers huren

Zoekt u een EHBO’er die op stand-by kan staan voor werkzaamheden of een evenement? Dan kan De Groot Brandwachten u helpen. Naast brandwachten, werken we samen met veel professionals die snel inzetbaar zijn, zoals EHBO’ers. Wij matchen uw wensen graag met een EHBO-team in onze contactlijst. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht om personeel te laten opleiden tot EHBO’er in een training van een tot drie dagen.

Met een EHBO’er van De Groot Brandwachten weet u dat er altijd iemand aanwezig is die Eerste Hulp kan verlenen bij ongevallen, zowel levensreddende als niet-levensreddende eerste hulp. Bel ons op het nummer 078 - 645 2257 om een EHBO’er in te huren of om u aan te melden voor een EHBO training. U kunt ons 24/7 op dat nummer bereiken, maar u kunt ons uiteraard ook e-mailen op info@degrootbrandwachten.nl

Wat doet een EHBO’er precies?

Een EHBO’er verleent eerste hulp bij ongevallen. Dit kan zowel niet-levensreddende hulp zijn, denk aan hulp verlenen bij bloedneuzen, splinters, brandwonden en botbreuken, tot levensreddende hulp verlenen bij grote ongevallen. Hij of zij verleent alle mogelijke hulp tot professionele hulpverleners (indien nodig) op de locatie aankomen. Een EHBO’er is dus opgeleid voor zowel verbanden op de juiste manier aanleggen tot het adequaat handelen in acute situaties waarbij iemand levensbedreigende verwondingen heeft. 

24/7 bereikbaar

Rijksgediplomeerde brandwachten

Leveren in heel Nederland

Snel ter plaatse

Wat is het verschil tussen een EHBO’er en een BHV’er?

Een EHBO’er wordt eerst en vooral opgeleid om allerlei eerste hulp te kunnen verlenen bij ongevallen en snel en adequaat te handelen. Zo leert een EHBO’er omgaan met splinters, botbreuken, bloedneuzen, brandwonden en meer ongevallen die vaker voorkomen op de werkvloer. Daarnaast wordt een EHBO’er ook stevig getraind in levensreddende eerste hulp verlenen. Denk aan een AED gebruiken, reanimeren, de Heimlich-greep toepassen en correct handelen bij actieve bloedingen.

Een BHV’er of bedrijfshulpverlener wordt opgeleid in (beginnende) brand bestrijden, alarmeren, de bedrijfsruimte(s) ontruimen en communiceren met de brandweer. Daarnaast wordt een BHV’er ook opgeleid in het verlenen van levensreddende eerste hulp; dus hij of zij kan ook reanimeren, een AED gebruiken en meer. Een BHV’er wordt niet opgeleid om niet-levensreddende eerste hulp te verlenen. Waar een EHBO-training vooral gericht is op eerste hulp, is een BHV-training meer gericht op werksituaties. 

Bij De Groot Brandwachten kunnen wij zowel EHBO’ers als BHV’ers opleiden. We leiden zelfs uw BHV’ers op locatie op, zodat ze hun bedrijfsgebouw goed kennen en bijvoorbeeld weten waar de nooduitgangen zitten. Ook kunnen we EHBO’ers regelen voor uw evenementen. Neem snel contact met ons op om te zien wat we voor u kunnen betekenen. 

Wat kan ik verwachten van een EHBO training van De Groot Brandwachten?

Geïnteresseerd in onze EHBO training? Neem dan contact met ons op. Afhankelijk van het kennisniveau, kan de training één tot drie dagen duren. Er wordt zowel theorie als praktijk besproken tijdens de EHBO training.

U kunt ons hiervoor altijd contacteren op het 078 - 645 2257 , we bespreken graag de wensen van uw bedrijf en de mogelijkheden. Daarnaast kunt u ons ook bellen als u een tijdelijke EHBO’er zoekt voor bijvoorbeeld een evenement. 

Naast EHBO’ers en BHV’ers opleiden, kunt u bij ons ook externe professionals inhuren, zoals brandwachten, veiligheidskundigen, MVK’ers en HVK’ers


 

De ervaring van anderen!

Wij zorgen voor brandveiligheid op iedere locatie. Wij zijn een no-nones bedrijf waarmee je eerlijke en duidelijke afspraken maakt die altijd worden nagekomen.

De Groot Brandwachten zorgt voor zorgvuldige en gekwalificeerde brandwachten

Gemeente Rotterdam

Contact opnemen?

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, ove

Contactgegevens

Telefoonnummer
078 - 645 2257
Wij reageren meestal:
Dezelfde werkdag