EHBO'ers inhuren

Veiligheid altijd voorop

EHBO'ers inhuren

Zoekt u een EHBO’er die op stand-by kan staan voor werkzaamheden of een evenement? Dan kan De Groot Brandwachten u helpen. Naast brandwachten, werken we samen met veel professionals die snel inzetbaar zijn, zoals EHBO’ers. Wij matchen uw wensen graag met een EHBO-team in onze contactlijst. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht om personeel te laten opleiden tot EHBO’er in een training van een tot drie dagen.

Met een EHBO’er van De Groot Brandwachten weet u dat er altijd iemand aanwezig is die Eerste Hulp kan verlenen bij ongevallen, zowel levensreddende als niet-levensreddende eerste hulp. Bel ons op het nummer 078 - 645 2257 om een EHBO’er in te huren of om u aan te melden voor een EHBO training. U kunt ons 24/7 op dat nummer bereiken, maar u kunt ons uiteraard ook e-mailen op info@degrootbrandwachten.nl

Eerste Hulp Bij Ongelukken

Wat doet een EHBO’er precies?

Een EHBO’er verleent eerste hulp bij ongevallen. Dit kan zowel niet-levensreddende hulp zijn, denk aan hulp verlenen bij bloedneuzen, splinters, brandwonden en botbreuken, tot levensreddende hulp verlenen bij grote ongevallen. Hij of zij verleent alle mogelijke hulp tot professionele hulpverleners (indien nodig) op de locatie aankomen. Een EHBO’er is dus opgeleid voor zowel verbanden op de juiste manier aanleggen tot het adequaat handelen in acute situaties waarbij iemand levensbedreigende verwondingen heeft. 

24/7 bereikbaar

Rijksgediplomeerde brandwachten

Leveren in heel Nederland

Snel ter plaatse

Levensreddende eerste hulp

Wat is het verschil tussen een EHBO’er en een BHV’er?

Een EHBO’er wordt eerst en vooral opgeleid om allerlei eerste hulp te kunnen verlenen bij ongevallen en snel en adequaat te handelen. Zo leert een EHBO’er omgaan met botbreuken, bloedneuzen, brandwonden en meer ongevallen die vaker voorkomen op de werkvloer. Daarnaast wordt een EHBO’er ook stevig getraind in het verlenen van levensreddende eerste hulp. Denk aan een AED gebruiken, reanimeren, de Heimlich-greep toepassen en correct handelen bij actieve bloedingen.

Een BHV’er of bedrijfshulpverlener wordt opgeleid in (beginnende) brand bestrijden, alarmeren, de bedrijfsruimte(s) ontruimen en communiceren met de brandweer. Daarnaast wordt een BHV’er ook opgeleid in het verlenen van levensreddende eerste hulp; dus hij of zij kan ook reanimeren, een AED gebruiken en meer. Een BHV’er wordt niet opgeleid om niet-levensreddende eerste hulp te verlenen.

Bij De Groot Brandwachten kunnen wij zowel EHBO’ers als BHV’ers opleiden. We leiden zelfs uw BHV’ers op locatie op, zodat ze hun bedrijfsgebouw goed kennen en bijvoorbeeld weten waar de nooduitgangen zitten. Ook kunnen we EHBO’ers regelen voor uw evenementen. Neem snel contact met ons op om te zien wat we voor u kunnen betekenen. 

Training van topniveau

Wat kan ik verwachten van een EHBO training van De Groot Brandwachten?

Geïnteresseerd in onze EHBO training? Neem dan contact met ons op. Afhankelijk van het kennisniveau, kan de training één tot drie dagen duren. Er wordt zowel theorie als praktijk besproken tijdens de EHBO training.

U kunt ons hiervoor altijd contacteren op het 078 - 645 2257 , we bespreken graag de wensen van uw bedrijf en de mogelijkheden. Daarnaast kunt u ons ook bellen als u een tijdelijke EHBO’er zoekt voor bijvoorbeeld een evenement. 

Naast EHBO’ers en BHV’ers opleiden, kunt u bij ons ook externe professionals inhuren, zoals brandwachten, veiligheidskundigen, MVK’ers en HVK’ers


 

De ervaring van anderen!

Wij zorgen voor brandveiligheid op iedere locatie. Wij zijn een no-nonsense bedrijf waarmee je eerlijke en duidelijke afspraken maakt die altijd worden nagekomen.

De Groot Brandwachten staat paraat voor geplande inspectie van systemen, maar kan ook binnen 2 uur op locatie zijn als er een systeem bijvoorbeeld kapot vriest en erg snel gerepareerd moet worden.

Gemeente Rotterdam

Contact opnemen?

Bent u op zoek naar een EHBO'er? Neem dan gerust contact op, dan kijken we vrijblijvend mee naar uw situatie.

Contactgegevens

Telefoonnummer
078 - 645 2257
Wij reageren meestal:
Dezelfde werkdag