Rijksgediplomeerde brandwachten voor de industrie

Rijksgediplomeerde brandwachten voor de industrie

Bent u op zoek naar Rijksgediplomeerde brandwachten die kunnen worden ingezet in de industrie? Dan bent u bij De Groot Brandwachten aan het juiste adres. Onze brandwachten zijn opgeleid om in allerlei situaties de werkzaamheden veilig te houden, zowel bij de algemene industrie als bij de petrochemische industrie. Neem snel contact met ons op om een aanvraag te doen.

Veilig werken in verschillende industrieën

Onze Rijksgediplomeerde brandwachten kunnen allemaal minimaal een Manschap A diploma voorleggen en zijn inzetbaar in allerlei industrieën. 

Zo hebben we momenteel onder meer brandwachten die werkzaam zijn in de papierverwerking en daar 24/7 rondlopen om te voorkomen dat er brand uitbreekt - dit kan gebeuren door de chemische processen in pulp. We hebben ook brandwachten die ingezet worden in industrieën waar veel laswerk wordt uitgevoerd. Daar letten onze Rijksgediplomeerde brandwachten zowel op de brandveiligheid als op de arbeidsveiligheid. Ook kunnen onze brandwachten voor de industrie worden ingezet als mangatwachten als er bijvoorbeeld wordt gewerkt aan tanks (besloten ruimtes) waarin normaal gas of benzine wordt opgeslagen. 

Er zijn veel situaties waarvoor verzekeraars de inzet van één of meerdere brandwachten eisen. Wij kunnen gekwalificeerde brandwachten voor u regelen die jaren ervaring hebben in het werkveld.

24/7 bereikbaar

Rijksgediplomeerde brandwachten

Leveren in heel Nederland

Snel ter plaatse

Preventief en waakzaam aanwezig

Onze brandwachten zijn preventief aanwezig bij allerlei werkzaamheden. Zo zijn ze opgeleid om bijvoorbeeld bij werkzaamheden in besloten ruimten onder meer gasmetingen uit te voeren. Daarnaast monitoren ze de omgeving om er zeker van te zijn dat er geen brand ontstaat. Ook controleren ze vluchtroutes en de werkomgeving. 

Onze brandwachten hebben specifieke apparatuur bij zich om de controle op brandgevaarlijke situaties zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Hierbij kunt u denken aan diverse warmtebeeldcamera’s en gasdetectieapparatuur waarmee kleine smeulbrandjes wel gemeten worden, terwijl ze met het oog niet waarneembaar zijn.

Uiteraard zijn onze Rijksgediplomeerde brandwachten door hun ervaring bij de brandweer ook volledig opgeleid om in te grijpen bij een brand of een andere calamiteit. Hiervoor gebruiken de brandwachten materialen die elke werkgever beschikbaar stelt.

Brandwachten voor andere industrieën

Onze brandwachten zijn ook inzetbaar bij andere industrieën, denk aan:

Ervaring van anderen!

Wij zorgen voor brandveiligheid op iedere locatie. Wij zijn een no-nones bedrijf waarmee je eerlijke en duidelijke afspraken maakt die altijd worden nagekomen.

De Groot Brandwachten zorgt voor zorgvuldige en gekwalificeerde brandwachten

Gemeente Rotterdam

Contact opnemen?

Contactgegevens

Telefoonnummer
078 - 645 2257
Wij reageren meestal:
Dezelfde werkdag