Diploma's en Certificeringen

Diploma's en Certificeringen

Bij De Groot Brandwachten werken we samen met brandwachten uit heel Nederland. In ons bestand zitten enkel Rijksgediplomeerde brandwachten; met andere woorden: ál onze brandwachten hebben hun Manschap A behaald én zijn in actieve dienst (geweest) bij de brandweer.

Diensten:

Waarom De Groot Brandwachten?

Rijksdiploma's conform IFV/NBBE:

Uiteraard kunnen de meeste van onze brandwachten nog een scala aan andere diploma’s en certificeringen voorleggen, zoals: 

  • Manschap A

  • Bevelvoerder

  • Officier van Dienst

  • Manschap Bedrijfsbrandweer

  • Bevelvoerder Bedrijfsbrandweer

  • Brandwacht (2e Klasse)

  • Brandwacht (1e Klasse)

  • Hoofdbrandwacht

  • Onderbrandmeester

  • Brandmeester

24/7 bereikbaar

Rijksgediplomeerde brandwachten

Leveren in heel Nederland

Snel ter plaatse

Verschillende specialismes en diploma's

We hebben brandwachten in dienst die in het bezit zijn van Rijksdiploma’s voor specialismes, denk aan pompbediende, gaspakdrager, duiker, oefenleider en meer. Veel brandwachten kunnen ook diploma’s en certificeringen van aanvullende en specialistische opleidingen voorleggen, denk aan een EHBO (conf. Oranje/Rode Kruis) certificaat, een VCA-VOL certificaat, een certificaat gasmeten / EX-OX-TOX en diploma’s voor Klein vaarbewijs deel 1 en deel 2. 

Bent u op zoek naar een brandwacht, mangatwacht, beveiliger of iemand met een andere expertise voor een specifieke klus? Neem dan contact met ons op. We kijken graag of we u kunnen matchen aan iemand in ons systeem. Zo is het bijvoorbeeld maar logisch dat een brandwacht die op uw bouwplaats rondloopt, ook een VCA diploma kan voorleggen. Of dat een mangatwacht ook een opleiding tot gasmeetdeskundige heeft gevolgd.

De Groot Brandwachten: u kunt zeker zijn van onze expertise

Als u personeel inzet via De Groot Brandwachten, kunt u van één ding zeker zijn: onze brandwachten hebben allemaal genoeg ervaring in het veld. Wij werken enkel met Rijksgediplomeerde brandwachten, met andere woorden brandwachten die hun Manschap A hebben behaald en een periode hebben meegewerkt met de brandweer. 

Sommige van onze brandwachten zijn zelfs repressieve Rijksgediplomeerde brandwachten die nog steeds shifts maken bij de brandweer, wekelijks opleiding volgen en geregeld medisch gecontroleerd worden. Heeft u voor een klus repressieve brandwachten nodig? Dan kunt u dat ook gewoon aanvragen. 

De ervaring van anderen!

Wij kunnen u uiteraard alles vertellen over onze brandwachten, maar hoe zien onze klanten ons?

De Groot Brandwachten zorgt voor zorgvuldige en snelle afhandeling van mijn facturen

Henk Mulder - Rijksgediplomeerd Brandwacht

Contact opnemen?

Heeft u brandwachten nodig? Neem dan gerust vrijblijvend contact op om uw situatie te bespreken. 

Contactgegevens

Telefoonnummer
078 - 645 2257
Wij reageren meestal:
Dezelfde werkdag