Rijksgediplomeerde brandwachten

Rijksgediplomeerde brandwachten binnen 2 uur op locatie

Rijksgediplomeerde brandwachten

Op zoek naar Rijksgediplomeerde brandwachten? Onze rijksgediplomeerde professionals zijn binnen 2 uur op locatie, klaar om u te helpen. Heeft u bijvoorbeeld een storing aan BMC, BMI of de sprinklerinstallatie? Heeft u brandwachten nodig voor de nacontrole na een brand? Of werden uw compartimentscheidingen afgekeurd? Wat uw reden ook is, wij staan voor u paraat. Bel ons op 078 - 645 2257; we zijn 24/7 bereikbaar!

Waarom De Groot Brandwachten?

Honderden klanten kozen al voor De Groot Brandwachten

Al onze brandwachten zijn Rijksgediplomeerd. Door hun opleiding bij de brandweer, kennen onze Rijksgediplomeerde brandwachten de wet- en regelgeving en kunnen ze omgaan met kleine blusmiddelen. 

Ook fijn: tarieven bespreken we vooraf, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij dé specialist in brandveiligheid in Nederland. We werden al vertrouwd door honderden klanten zoals Eneco, Universiteit van Leiden en Albert Heijn. 

24/7 bereikbaar

Rijksgediplomeerde brandwachten

Leveren in heel Nederland

Snel ter plaatse

Al onze brandwachten zijn Rijksgediplomeerd

Brandwachten met een rits diploma’s en certificeringen

Om de veiligheid te verhogen en de risico’s tijdens werkzaamheden te verminderen, wordt er vaak geëist door de gemeente, brandweer of verzekeraar dat er een brandwacht wordt ingezet. Het is immers belangrijk om aan de wet- en regelgeving te voldoen. Al onze brandwachten hebben een opleiding van 2 jaar gehad bij de brandweer, waarbij ze alles hebben geleerd op het gebied van brandbestrijding. Met deze achtergrond is een brandwacht goed in staat om in te schatten waar de gevaren van brand liggen en welke acties er ondernomen moeten worden om de risico’s te beperken, zodat de kans op brand minimaal is. Lees hier meer over de diploma’s en certificeringen van onze Rijksgediplomeerde brandwachten.

Van brandveiligheid bij storingen tot nacontrole

Rijksgediplomeerde brandwachten inzetbaar voor allerlei werkzaamheden

Onze brandwachten zijn inzetbaar voor allerlei werkzaamheden. Denk aan brandveiligheidstoezicht, bijvoorbeeld als een brandmeldinstallatie uitvalt, compartimentscheidingen worden afgekeurd of als er nacontrole na een brand nodig is.

Ook bij storingen in sprinklerinstallaties staan wij paraat. Zolang de sprinklerinstallatie buiten werking is, zullen onze brandwachten het pand inspecteren op potentieel brandgevaarlijke situaties. Wat uw klus ook is, van de veiligheid garanderen op een evenement tot nacontrole na brand, wij kunnen u helpen. 

Van Repressieve brandwachten tot BHV’ers - we hebben ze allemaal

Een brandwacht met een specifiek diploma nodig? Dat kan!

Op zoek naar een brandwacht met een specifiek diploma voor een specifieke klus? Wij matchen u graag met een van de brandwachten in ons netwerk. Zo kunnen we First Responder Teams opbouwen, die de interne hulpverlening bij bedrijven verzorgen. Bij brand, (medische) hulpverlening of evacuatie staan onze repressieve brandwachten (=brandwachten die nu nog actief zijn bij de brandweer) paraat om te helpen tot de reguliere hulpdiensten er zijn. Ook kunt u bij ons terecht voor onder meer BHV’ers, gasmeetdeskundigen en meer.  

De ervaring van anderen!

Wij kunnen u uiteraard alles vertellen over onze brandwachten, maar hoe zien onze klanten ons?

De Groot Brandwachten zorgt voor zorgvuldige en snelle afhandeling van mijn facturen

Henk Mulder - Rijksgediplomeerd Brandwacht

Contact opnemen?

Heeft u brandwachten nodig? Neem dan gerust vrijblijvend contact op om uw situatie te bespreken. 

Contactgegevens

Telefoonnummer
078 - 645 2257
Wij reageren meestal:
Dezelfde werkdag