Gasmeetdeskundige

Gasmeetdeskundige

Bent u op zoek naar een gasmeetdeskundige die gasmetingen kan uitvoeren en de meetgegevens interpreteert om werkzaamheden veilig te houden? Wij kunnen u helpen! 

Als er werkzaamheden worden uitgevoerd waar een gevaarlijk gas aan te pas komt of aan te pas kan komen, denk bijvoorbeeld aan het openen van een tank of werken aan een leiding, dan is het erg belangrijk dat dit veilig gebeurt. Onze gasmeetdeskundigen zijn volledig gecertificeerd en dus bevoegd om dit soort werkzaamheden uit te voeren. Neem snel contact met ons op op het nummer 078 - 645 2257 om een aanvraag te doen of informatie te verkrijgen. 

Gasmeetdeskundige inhuren

Bij De Groot Brandwachten werken professionals die opgeleid zijn om EX-OX-TOX metingen uit te voeren of met andere woorden zijn opgeleid om de aanwezigheid van gevaarlijke gassen in ruimtes te detecteren en controleren voor en tijdens allerlei werkzaamheden. 

Zo kunnen onze mangatwachten allemaal deze EX-OX-TOX certificering voorleggen; mangatwachten worden immers vaak ingezet op plaatsen waar gevaarlijke gassen voor kunnen komen. Onze professionele gasmeetdeskundigen zijn opgeleid om gasmetingen uit te voeren waarbij gassen als zuurstof (O2), koolmonoxide (CO) en waterstofsulfide (H2S) gemeten worden. Daarnaast kunnen ze ook lower explosion level (LEL) metingen uitvoeren voor brandbare gassen. 

Ook voor andere situaties kunt u een gasmeetdeskundige nodig hebben. Zo kunnen er gasmetingen nodig zijn bij werkzaamheden in een besloten ruimte, of in ruimtes waar een gasblusinstallatie is afgegaan en die op een kundige manier moet worden verlucht. Lees hierover meer op de pagina ‘vrijgavemetingen gassen’. Wat uw klus ook is, neem contact met ons op en tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kijken we graag welke expert we aan uw klus kunnen linken. 

24/7 bereikbaar

Altijd gecertificeerde specialisten

We leveren in heel Nederland

Passende oplossing voor uw situatie

De ervaring van anderen!

Wij kunnen u uiteraard alles vertellen over onze brandwachten, maar hoe zien onze klanten ons?

De Groot Brandwachten staat paraat voor geplande inspectie van systemen, maar kan ook binnen 2 uur op locatie zijn als er een systeem bijvoorbeeld kapot vriest en erg snel gerepareerd moet worden.

Henk Mulder - Rijksgediplomeerd Brandwacht

Neem contact met ons op

Heeft u een gasmeetdeskundige nodig? Neem dan gerust vrijblijvend contact op om uw situatie te bespreken.

Contactgegevens

Telefoonnummer
078 - 645 2257
Wij reageren meestal:
Dezelfde werkdag

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op “Alles toestaan” te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten