Een veiligheidskundige inhuren bij De Groot Brandwachten

Haal expertise in huis

Een veiligheidskundige inhuren bij De Groot Brandwachten

Bent u op zoek naar een ervaren veiligheidskundige om uw veiligheidsbeleid aan te passen of uit te stippelen? Of heeft u een veiligheidskundige nodig voor een interimklus? Dan bent u aan het juiste adres bij De Groot Brandwachten. Wij werken samen met tientallen veiligheidskundigen, allen met een eigen specialiteit - denk aan machineveiligheid of ARBO-veiligheid. Bij De Groot Brandwachten luisteren we naar uw noden en koppelen we u aan de juiste veiligheidskundige.


Voorkom onveilige situaties

Snel en makkelijk een veiligheidskundige inhuren

Een ongeluk is snel gebeurd. Daarom is het belangrijk dat er te allen tijde een of meerdere personen op de werkvloer rondlopen die veiligheidskundige zijn en de ins en outs weten over veiligheid. Mocht u geen vaste werknemer(s) hebben die dit kan oppakken, dan kunt u bij ons terecht voor veiligheidskundigen die in te huren zijn op interimbasis. 

24/7 bereikbaar

Altijd gecertificeerde specialisten

We leveren in heel Nederland

Passende oplossing voor uw situatie

Vind de perfecte match

Zet een veiligheidskundige in voor al uw klussen

Bij De Groot Brandwachten kunt u diverse soorten veiligheidskundigen inhuren, zoals MVK’ers en HVK’ers. Tot hun activiteiten behoren onder meer:

  • Adviseren over arbeidsveiligheid
  • Adviseren op het gebied van het arbobeleid
  • Adviseren over bedrijfshulpverlening
  • Uitvoeren van risico-inventarisaties en evaluaties (RIE)
  • Werkplekbeoordeling
  • Voorlichting en training

Gecertificeerde veiligheidskundigen

MVK’er of HVK’er: het verschil

  • MVK’er inhuren: een MVK’er of middelbare veiligheidskundige kan worden ingezet voor interimklussen waarbij er op de veiligheid moet worden gelet. Hij of zij herkent gevaren, biedt ondersteuning en bewaakt voorschriften. Bovendien kan een MVK’er helpen bij een veiligheidsproject door complexe vraagstukken te beantwoorden rondom veiligheid. Onze gecertificeerde MVK’ers geven ook voorlichting en training en beoordelen werkplekken. 

  • HVK’er inhuren: een HVK’er of hogere veiligheidskundige wordt voornamelijk ingezet bij de coördinatie van grote, complexe veiligheidsprojecten en het opstellen van een veiligheidsbeleid. Onze HVK gediplomeerde veiligheidskundigen kunnen natuurlijk ook risico-inventarisaties en evaluaties uitvoeren.

Heeft u vragen?

Wij staan voor u klaar

Wilt u een MVK of HVK-veiligheidsdeskundige inhuren? Neem dan contact met ons op via 078 - 645 2257 of via het formulier op deze pagina. We kennen de sterktes van de veiligheidskundigen in ons bestand en kunnen u matchen met de juiste (interim) veiligheidskundige voor uw project. Uiteraard hebben al onze veiligheidskundigen jaren ervaring en zijn ze volledig MVK of HVK gecertificeerd. 

Naast veiligheidskundigen, hebben we nog meer experts in dienst. Zo kunt u bij ons - uiteraard - ook brandwachten inhuren, maar onder meer ook BHV’ers, EHBO’ers en beveiligers

De ervaring van anderen!

Wij zorgen voor (brand)veiligheid op iedere locatie. Wij zijn een no-nonsense bedrijf waarmee je eerlijke en duidelijke afspraken maakt die altijd worden nagekomen.

De Groot Brandwachten staat paraat voor geplande inspectie van systemen, maar kan ook binnen 2 uur op locatie zijn als er een systeem bijvoorbeeld kapot vriest en erg snel gerepareerd moet worden.

Gemeente Rotterdam

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een veiligheidsdeskundige? Of wilt u meer informatie over het inhuren van een (interim) veiligheidsdeskundige? Neem dan gerust contact op, dan bekijken we uw situatie vrijblijvend.

Contactgegevens

Telefoonnummer
078 - 645 2257
Wij reageren meestal:
Dezelfde werkdag

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op “Alles toestaan” te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten