Verkeersregelaars

Verkeersregelaars

Tijdens werkzaamheden, evenementen of bij een calamiteit: op veel plaatsen zijn verkeersregelaars een must om verkeersstromen in goede banen te leiden. De Groot Brandwachten is dè one-stop- shop veiligheidspartner waarbij wij op vele plaatsen in heel Nederland verkeersregelaars inzetten.

Landelijk bevoegde verkeersregelaars

Een landelijk bevoegd verkeersregelaar is, na examinering door de politie, aangesteld om op alle typen wegen het verkeer te begeleiden. Deze verkeersregelaars kunnen dus op alle locaties ingezet worden waar verkeersbegeleiding noodzakelijk is. De Groot Brandwachten beschikt over een groot team ervaren medewerkers die adequaat optreden. Ook leveren wij alle materialen die noodzakelijk zijn voor een vlotte inzet, zoals portofoons en rode zaklampen om aanwijzingen mee te geven.

24/7 bereikbaar

Atijd gecertificeerde specialisten

We leveren in heel Nederland

Passende oplossing voor uw situatie

Evenementen verkeersregelaars

Een concert, een festival, een braderie of wellicht een sportwedstrijd: inzet van verkeersregelaars kunnen een hoop problemen voorkomen. Logischerwijs komen op evenementen veel mensen af, die vaak met auto, fiets, of brommer/scooter komen. Door dit grote verkeersaanbod kunnen vervelende verkeerssituaties ontstaan. Daarom is het belangrijk dit in goede banen te lijden. Onze evenementen- verkeersregelaars zijn gediplomeerd en ervaren en draaien hun hand niet om voor lastige verkeersstromen. Zij zijn ook inzetbaar voor parkeerbegeleiding.

Vrijwilligers-coördinatie

Het inzetten van verkeersregelaars kan een kostbare zaak zijn. Zeker wanneer het evenement een lokaal karakter heeft of non-profit is, is het inhuren van een professioneel verkeersregelaarsbedrijf vaak financieel niet haalbaar. Gelukkig biedt de wetgeving de ruimte om vrijwilligers, na een korte online-cursus, in te zetten als verkeersregelaar. Een gevolg hiervan is wel dat de inzet vaak door een grote hoeveelheid mensen uitgevoerd wordt, die hier weinig tot geen ervaring in hebben. Dit kan veel onzekerheid meebrengen bij de vrijwilligers en soms zelfs tot gevaarlijke situaties leiden. Om deze reden biedt De Groot Brandwachten een unieke service:


Wij hebben de beschikking over een groot aantal deskundige en sociaal vaardige verkeersregelaars. Deze kunnen wij ter ondersteuning inzetten als coach voor uw vrijwillige evenementenregelaars. Op deze manier wordt er door een externe continu toezicht gehouden op de uitvoering van de werkzaamheden. Ook kan er worden ingegrepen op het moment dat een onveilige situatie dreigt te ontstaan. Ten slotte is er altijd een ervaren verkeersregelaar in de buurt die alle vragen kan beantwoorden. Kortom: een gerust gevoel, want… verkeer regelen is een vak!

Ervaring van anderen!

Wij zorgen voor brandveiligheid op iedere locatie. Wij zijn een no-nones bedrijf waarmee je eerlijke en duidelijke afspraken maakt die altijd worden nagekomen.

De Groot Brandwachten staat paraat voor geplande inspectie van systemen, maar kan ook binnen 2 uur op locatie zijn als er een systeem bijvoorbeeld kapot vriest en erg snel gerepareerd moet worden.

Gemeente Rotterdam

Neem contact met ons op

Heeft u verkeersregelaars nodig? Neem dan gerust vrijblijvend contact op om uw situatie te bespreken.

Contactgegevens

Telefoonnummer
078 - 645 2257
Wij reageren meestal:
Dezelfde werkdag

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op “Alles toestaan” te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten