HVK’er inhuren

De Groot Brandwachten

HVK’er inhuren

Zoekt u een HVK’er die een veiligheidsbeleid kan uitwerken of grote, complexe veiligheidsprojecten kan begeleiden? Dan heeft u de juiste site gevonden! Bij De Groot Brandwachten kunnen we u matchen aan de experts die u zoekt - zoals een HVK’er! De HVK’ers in ons bestand hebben allemaal eigen specialiteiten, dus we luisteren graag naar uw wensen en uw project om de juiste HVK’er voor de klus te vinden. Onze ervaren en gekwalificeerde HVK’ers zijn inzetbaar voor interimklussen of langere trajecten. Neem snel contact met ons op om een HVK’er in te huren! 

Bent u meteen op zoek naar een HVK’er? Dan kunt u ons bellen op het nummer 078 - 645 2257 of ons e-mailen op info@degrootbrandwachten.nl. We helpen u graag.

Breng alle risico's in kaart

Een gekwalificeerde HVK’er inhuren

Een hoger veiligheidskundige of HVK’er kan analyses maken en uw bedrijf adviseren met betrekking tot het arbobeleid. Als u een nieuw veiligheidsbeleid wilt uitwerken of aan een complex project werkt, is de kennis van een HVK’er nodig. 

Hij of zij kijkt naar de wetgeving en de complexe risico’s waarmee elke organisatie te maken krijgt. Op basis van deze analyses gaat de HVK’er een beleid uitwerken en dit ook pitchen op managementniveau. Ook gaat een HVK’er een RI&E opstellen en toetsen indien nodig. 

24/7 bereikbaar

Altijd gecertificeerde specialisten

We leveren in heel Nederland

Passende oplossing voor uw situatie

Analyse, advies, uitvoering

Wat zijn de hoofdtaken van een HVK’er?

Uiteraard wilt u een HVK’er inhuren die ervaring heeft in het vak. Bij De Groot Brandwachten werken we enkel met gekwalificeerde HVK’ers, die ervaring hebben met:

  • Het uitvoeren van RI&E (Risico- & Evaluatie-analyse)

  • MT-lid zijn en adviseren van management

  • Het opstellen van veiligheidsprocedures

  • Het geven van instructies aan het personeel

  • Het uitvoeren van incidentenonderzoek

Een veiligheidsoplossing op maat

Experts van De Groot Brandwachten inhuren

Het is nogal zwart-wit om te zeggen dat wij HVK’ers enkel inzetten bij beleidsmatige opdrachten, en MVK’ers voor opdrachten waarbij er meer veldwerk is. Bij elke opdracht kijken wij graag naar uw branche, de grootte van uw organisatie en het specifieke project. Zo kijken we welke veiligheidskundige de juiste kennis heeft voor uw project.

Daarnaast kunt u bij De Groot Brandwachten ook andere experts inhuren, denk aan Rijksgediplomeerde brandwachten, bevelvoerders, DLP’ers en gasmeetdeskundigen.

Meer dan 1000+ tevreden klanten gingen je voor.

Wij zorgen voor brandveiligheid op iedere locatie. Wij zijn een no-nonsense bedrijf waarmee je eerlijke en duidelijke afspraken maakt die altijd worden nagekomen.

De Groot Brandwachten staat paraat voor geplande inspectie van systemen, maar kan ook binnen 2 uur op locatie zijn als er een systeem bijvoorbeeld kapot vriest en erg snel gerepareerd moet worden.

Gemeente Rotterdam

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een betrouwbare HVK'er? Neem dan gerust contact op, dan bekijken we uw situatie vrijblijvend.

Contactgegevens

Telefoonnummer
078 - 645 2257
Wij reageren meestal:
Dezelfde werkdag

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op “Alles toestaan” te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten