Horeca (brand)veiligheid

De Groot Brandwachten

Horeca (brand)veiligheid

De Groot Brandwachten is dé partner voor brandveilige horeca in Nederland. Wij verzorgden al eerder de brandbeveiliging voor de horeca, zoals op beurzen en grote evenementen. Door onze ervaring met de horeca brandveiligheid kan uw publiek zonder zorgen en geheel veilig genieten van uw programma.

Houdt evenementen te allen tijde veilig

Brandveiligheid in de horeca

Wanneer u een horeca event of locatie heeft, is een goede brandveiligheid van groot belang. De Groot Brandwacht zorgt voor een veilige locatie en monitort tijdens openingstijden. 

Bent u benieuwd of wij de juiste partner zijn voor uw horeca brandveiligheid? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee. 

24/7 bereikbaar

Altijd Rijksgediplomeerde brandwachten

We leveren in heel Nederland

Binnen 2 uur ter plaatse

Deskundig advies

Benodigde vergunningen

Een horecagelegenheid van groot formaat heeft een vergunning nodig. In deze vergunningsaanvraag wordt over het algemeen door de gemeentelijke brandweer getoetst op de brandveiligheidseisen. De Groot Brandwachten kan u adviseren in de benodigde maatregelen voor horeca brandveiligheid die voor u passend zijn, waardoor uw vergunningsaanvraag niet onnodig vertraagt.

De specialisten van De Groot Brandwachten

De brandwachten van De Groot Brandwachten zijn Rijksgediplomeerd en gespecialiseerd in horeca brandveiligheid. Zij lopen in de horeca steeds rondes om rook, vuur of andere onveilige situaties snel waar te nemen, voordat er schade kan ontstaan. 

De brandwacht is preventief aanwezig en houdt continu de directe omgeving in de gaten. Hierbij wordt gemonitord of er gevaar voor brand ontstaat. Ook worden voorzorgsmaatregelen genomen om te voorkomen dat personen zich kunnen verwonden.

Uiteraard zal de brandwacht ook optreden in geval van een calamiteit en eventueel deel uitmaken van het BHV-team. Deze BHV’er of BHV’ers zijn opgeleid om in geval van nood iedereen (werknemers en klanten) in veiligheid te brengen of om in geval van calamiteiten snel en adequaat te kunnen reageren. 

Mocht er onverhoopt toch een onveilige situatie ontstaan, zal de brandwacht adequaat ingrijpen en proberen het vuur te doven. Hiervoor kunnen we gebruik maken van materialen die de opdrachtgever beschikbaar stelt. Mocht er een onveilige situatie ontstaan, zal de brandwacht een ontruiming in gang zetten.

Brandwachten door het hele land

Over De Groot Brandwachten

De Groot Brandwachten is een begrip in de wereld van brandveiligheid voor horeca. Onze Rijksgediplomeerde brandwachten houden door het hele land toezicht bij brand-onveilige situaties, of zijn preventief aanwezig.

Ervaring van anderen!

Wij zorgen voor horeca brandveiligheid op iedere locatie. Wij zijn een no-nonsense bedrijf waarmee u eerlijke en duidelijke afspraken maakt die altijd worden nagekomen.

De Groot Brandwachten staat paraat voor geplande inspectie van systemen, maar kan ook binnen 2 uur op locatie zijn als er een systeem bijvoorbeeld kapot vriest en erg snel gerepareerd moet worden.

Gemeente Rotterdam

Neem contact met ons op

Wilt u weten wat onze brandwachten voor uw horeca-ondermening kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op. We kijken graag met u mee.

Contactgegevens

Telefoonnummer
078 - 645 2257
Wij reageren meestal:
Dezelfde werkdag

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op “Alles toestaan” te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten