Brandblussers huren

Brandveiligheid bij de hand

Brandblussers huren

Kleine blusmiddelen zoals brandblussers kunnen bij een beginnende brand het verschil maken en uitbreiding voorkomen. Daarom is het van uiterst belang om brandblussers achter de hand te hebben. Op vaste locaties zijn deze bijna altijd al aanwezig, maar op tijdelijke evenementen is dit een aandachtspunt. Wilt u brandblussers huren, in plaats van aanschaffen, voor een bepaalde tijd? Dan bent u bij DeBlusBus, partner van De Groot Brandwachten, aan het juiste adres.

De eerste vorm van de-escalatie

Brandblussers zijn onmisbaar voor een brandveilig evenement

Tijdens evenementen zijn brandblussers huren een absolute noodzaak om de veiligheid van de bezoekers van uw evenement en de omgeving te waarborgen. Ongevallen kunnen altijd gebeuren en het snel kunnen ingrijpen bij beginnende branden kan ernstige schade voorkomen. Brandblussers zijn daarom essentieel om de eerste tekenen van vuur te bestrijden en mogelijke branduitbreiding te voorkomen. Door brandblussers te huren voor een evenement, kunnen organisatoren proactief handelen en de veiligheid van alle aanwezigen waarborgen.

Vast tarief

Jaarlijks onderhoud zonder zorgen

Alles inzichtelijk, overal.

Ervaren veiligheidstechnici

Experts op gebied van blusmiddelen

Huur brandblussers bij DeBlusBus

Via ons partnerbedrijf DeBlusBus verhuren we professionele brandblussers, ondersteund door ervaren servicetechnici die werken volgens strikte normen zoals NEN 2559 en NEN-EN 671-3. Met onze deskundige teamleden, kennis en hoogwaardige producten zorgen we voor betrouwbare brandbeveiliging, of het nu gaat om een kortdurend evenement of langdurig gebruik in een bedrijfspand.

Goede voorbereiding is van groot belang

Hoeveel brandblussers heb ik nodig?

Bij DeBlusBus staan onze experts klaar om u te voorzien van deskundig advies volgens de NEN 4001, om te beoordelen hoeveel brandblussers u nodig heeft voor uw specifieke situatie. Door onze jarenlange ervaring en grondige kennis van brandveiligheid, kunnen wij nauwkeurig bepalen welke hoeveelheid en type brandblussers vereist zijn om uw pand of evenement effectief te beschermen tegen brandgevaar. Of het nu gaat om een klein kantoor, een groot bedrijfspand of een evenementenlocatie, wij zorgen ervoor dat u precies de juiste hoeveelheid brandblussers heeft om snel en adequaat te kunnen reageren in geval van brand.

Altijd brandveiligheid bij de hand

Onderhoud en keuringen voor uw brandblussers nodig?

Naast het verhuren van brandblussers bekommeren we ons ook over reparaties en onderhoud van blusmiddelen AED's en EHBO-kits. DeBlusBus is uw partner in het periodiek keuren van brandblussers.

Neem direct contact met ons op

Contactgegevens

Telefoonnummer
078 - 645 2257
Wij reageren meestal:
Dezelfde werkdag

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op “Alles toestaan” te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten