Brandwacht Amsterdam

Rijksgediplomeerde brandwachten binnen 2 uur op locatie

Brandwacht Amsterdam

Bent u op zoek naar Rijksgediplomeerde brandwachten in of rondom Amsterdam? 

Van een storing in uw BMC, BMI of sprinklerinstallatie een nodige nacontrole na brand: onze brandwachten in Amsterdam staan klaar om u te helpen en zijn al binnen 2 uur bij u op locatie aanwezig.


24/7 bereikbaar

Rijksgediplomeerde brandwachten

Leveren in heel Nederland

Snel ter plaatse

Scherp op wetten en regelgevingen

Waarvoor heb je een brandwacht in Amsterdam nodig?

Vaak wordt er door de gemeente, de brandweer of verzekeraars geëist dat brandwachten worden ingezet in diverse situaties. Dit omdat er uiteraard belangrijke wet- en regelgevingen zijn waaraan voldaan moet worden én om de algehele veiligheid te waarborgen. Maar een brandwacht kan ook ingezet worden voor de nacontrole na een brand. Wilt u een brandwacht huren in Amsterdam? Onze experts staan dag en nacht voor u klaar.

Vertrouwd partner in brandveiligheid

De Groot Brandwachten Amsterdam

Onze Rijksgediplomeerde brandwachten in Amsterdam hebben allemaal een uitgebreide 2-jarige opleiding genoten bij de brandweer, waarin ze grondig zijn getraind op het gebied van brandbestrijding. Met deze stevige achtergrond zijn ze uitstekend in staat om nauwkeurig in te schatten waar brandgevaren zich bevinden en welke stappen genomen moeten worden om de risico's te minimaliseren. U zult dus altijd brandwachten huren in Amsterdam die beschikken over de nodige diploma's en certificeringen.

Geen klus te ingewikkeld

Veelzijdig inzetbare brandwachten in Amsterdam

Onze brandwachten in Amsterdam zijn flexibel inzetbaar voor diverse taken. Denk aan brandveiligheidstoezicht, bijvoorbeeld wanneer een brandmeldinstallatie uitvalt, compartimentscheidingen worden afgekeurd of nacontrole na een brand nodig is. Bij storingen in sprinklerinstallaties staan wij paraat om uw pand te inspecteren onze brandwachten het pand op mogelijke brandgevaarlijke situaties. Daarnaast is een brandwacht huren in Amsterdam vaak verplicht op film- en tv-locaties of tijdens evenementen om de veiligheid te waarborgen. Wat uw opdracht ook inhoudt, wij zijn er om te helpen.

Van patrouille tijdens storingen tot bestrijding en preventie

Overige diensten van De Groot Brandwachten in Amsterdam

Bij De Groot Brandwachten kunt u niet alleen terecht om brandwachten te huren in Amsterdam. Ook voor andere veiligheidsexperts kunt u gerust bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan een HKV’erEHBO’erveiligheidskundige of BHV’er.

Vraag hier een brandwacht aan

Contactgegevens

Telefoonnummer
078 - 645 2257
Wij reageren meestal:
Dezelfde werkdag

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op “Alles toestaan” te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten