Brandwacht Drenthe

Rijksgediplomeerde brandwachten uit uw provincie

Brandwacht Drenthe

Heeft u te maken met een storing in uw BMC, BMI of sprinklerinstallatie die nacontrole nodig heeft na brand? En zoekt u daarom naar een brandwacht in Drenthe die Rijksgediplomeerd is? De brandwachten bij De Groot Brandwachten staan klaar om u te helpen bij uw klus! Sterker nog: binnen 2 uur zijn wij al bij u op locatie aanwezig. Bel ons via 078 - 645 2257 of neem contact op via het contactformulier.

24/7 bereikbaar

Rijksgediplomeerde brandwachten

Snel ter plaatse

Leveren in heel Nederland

Scherp op wetten en regelgevingen

In welke situatie is er een brandwacht in Drenthe nodig?

Een brandwacht in Drenthe wordt in verschillende situaties ingezet. De veelzijdigheid is terug te zien doordat brandwachten ingezet worden bij bijvoorbeeld incidentbestrijding, nacontrole na een brand, toezicht bij storingen, supervisie bij evenementen en meer. Dit omdat er uiteraard belangrijke wet- en regelgevingen zijn waaraan voldaan moet worden én om de algehele veiligheid te waarborgen. Bent u op zoek naar een brandwacht in Drenthe? Onze experts staan 24/7 voor u klaar om u te helpen bij uw klus.

Vertrouwd in brandveiligheid

De Groot Brandwachten Drenthe

Heeft u een brandwacht nodig in Drenthe? Al onze brandwachten in Drenthe zijn opgeleid door de brandweer middels diverse intensieve trainingen en beschikken over een Rijksdiploma Manschap A en diverse diploma's en certificeringen. Onze brandwachten zorgen voor het waarborgen van de (brand)veiligheid. Altijd en in elke situatie of opdracht.

Geen klus te complex

Veelzijdig inzetbare brandwachten in Drenthe

Onze brandwachten in Drenthe zijn flexibel in te zetten voor diverse klussen. Van opdrachten als brandveiligheidstoezicht, een brandmeldinstallatie of sprinklerinstallatie die uitvalt tot aan film- en tv-locaties of evenementen waar brandwachten in Drenthe vereist zijn. Dit om de veiligheid te waarborgen. Waar u ook een brandwacht voor nodig heeft, De Groot Brandwachten helpt u bij uw klus.

Van surveilleren tijdens storingen tot bestrijden en preventie

Overige diensten van De Groot Brandwachten in Drenthe

U kunt niet alleen bij De Groot Brandwachten terecht voor het huren van brandwachten. Zo kunt u ons namelijk ook inschakelen in uw zoektocht naar EHBO hulpverleners, veiligheidsdeskundigen en bedrijfshulpverleners (BHV’ers).

Wilt u contact met ons opnemen?

Wilt u een brandwacht huren in Drenthe? U kunt gerust vrijblijvend contact opnemen om uw situatie te bespreken.

Contactgegevens

Telefoonnummer
078 - 645 2257
Wij reageren meestal:
Dezelfde werkdag

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op “Alles toestaan” te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten