Brandwachten zorgen voor een veilige omgeving bij (sport)evenementen

Brandveiligheid bij alle evenementen

Brandwachten zorgen voor een veilige omgeving bij (sport)evenementen

 

De Groot Brandwachten is partner van verschillende uitbaters van sport- en evenementenhallen. Tijdens veel van deze evenementen wordt (het alarm van) de brandmeldinstallatie uitgezet, bijvoorbeeld omdat er rook wordt gebruikt of omdat er een televisiecrew aanwezig is, dus zijn er Rijksgediplomeerde brandwachten aanwezig die instaan voor de veiligheid.

Hoe het werkt

Kennismaking

Neem contact met ons op dan plannen we direct een korte kennismaking om u zo goed mogelijk te adviseren rondom het brandveiligheidsvraagstuk.

Juiste brandwacht op de juist plek

We zoeken de perfecte brandwacht die past bij de opdracht en de organisatie.

Brandwacht op locatie

Onze brandwachten staan snel op de afgesproken locatie. Wij staan voor glasheldere communicatie en komen onze afspraken ten alle tijden na.

Brandveiligheid gewaarborgd

Onze brandwachten blenden in op de achtergrond en gaan deskundig en gedegen te werk om brandveiligheid ten alle tijden te waarborgen.

Werkzaamheden die De Groot Brandwachten uitvoert

Bij veel evenementen wordt de sirene van een brandmeldinstallatie uitgeschakeld, omdat dit bijvoorbeeld voor chaos kan zorgen, maar evengoed omdat een evenement gefilmd wordt en live op televisie wordt uitgezonden. Stel dat een kok per ongeluk het brandalarm triggert, kan er zo veel fout lopen. 

Daarom worden er brandwachten ingezet die de ruimte in de gaten houden en een melding krijgen als de brandmeldinstallatie afgaat. De aanwezige brandwachten gaan de melding verifiëren en nemen de nodige stappen indien er inderdaad brand is uitgebroken. Bij een kleine brand kunnen ze de brand blussen, bij een grotere brand kan er worden gekozen om de aanwezigen zo snel mogelijk veilig naar buiten te leiden en de brandweer de brand te laten blussen. 

Brandwachten of andere professionals nodig?

Bent u op zoek naar brandwachten, BHV’ers of andere professionals voor uw evenement? Neem dan contact met ons op. U kunt ons 24/7 bereiken op 078 645 2257 of mailen naar info@degrootbrandwachten.nl

Benieuwd naar de andere branches waarvoor we werken? Bekijk hier ook onze andere cases

Neem contact met ons op

Wilt u graag weten of wij u kunnen helpen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contactgegevens

Telefoonnummer
078 - 645 2257
Wij reageren meestal:
Dezelfde werkdag

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op “Alles toestaan” te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten