Inzet van Brandwachten en mangatwachten bij werkzaamheden aan sprinklerinstallaties en -tanks

Inzet van Brandwachten en mangatwachten bij werkzaamheden aan sprinklerinstallaties en -tanks

Onze werkzaamheden voor een installatiebedrijf

Een partnerbedrijf van ons is een full-service installatiebedrijf gespecialiseerd in elektrotechniek, werktuigbouwkunde en brandbeveiliging. Qua brandbeveiliging zorgen ze voor de installatie en het onderhoud van onder meer brandmeldinstallaties, sprinklerinstallaties, gas- en schuimblusinstallaties en meer. Als er werkzaamheden worden uitgevoerd, zowel klein als groot, is het voor de verzekering verplicht dat er een brandwacht aanwezig is. Voor andere werkzaamheden zijn er mangatwachten nodig. Deze verzorgen wij voor onze partner. 

Hoe het werkt

Kennismaking

Neem contact met ons op dan plannen we direct een korte kennismaking om u zo goed mogelijk te adviseren rondom het brandveiligheidsvraagstuk.

Juiste brandwacht op de juiste plek

We zoeken de perfecte brandwacht die past bij de opdracht en de organisatie.

Brandwacht op locatie

Onze brandwachten staan snel op de afgesproken locatie. Wij staan voor glasheldere communicatie en komen onze afspraken ten alle tijden na.

Brandveiligheid gewaarborgd

Onze brandwachten blenden in op de achtergrond en gaan deskundig en gedegen te werk om brandveiligheid ten alle tijden te waarborgen.

Werkzaamheden die De Groot Brandwachten uitvoert

De Groot Brandwachten staat paraat voor de geplande inspectie van systemen, maar kan ook binnen 2 uur op locatie zijn als er een systeem bijvoorbeeld kapot vriest en erg snel gerepareerd moet worden. 

Enkele geplande werkzaamheden zijn onder meer:

  • Werkzaamheden aan brandmeldinstallaties, sprinklerinstallaties en meer, hiervoor is een brandwacht vereist. Soms zijn dit grote werkzaamheden, waarbij bijvoorbeeld onderhoud aan de brandmeldinstallatie van een groot winkelcentrum wordt uitgevoerd, soms zijn dit kleine werkjes, zoals het installeren van een extra sprinkler. 

  • Werkzaamheden aan de sprinklertank: eens per tien jaar moet zo’n tank worden geïnspecteerd op roest en schade binnenin. Vaak wordt zo’n tank dan ook opnieuw geschilderd en gecoat. Een mangatwacht zorgt ervoor dat alles veilig verloopt. Hij of zij staat in contact met de persoon in de tank en meet de zuurstofwaarde geregeld op. 

Natuurlijk kan een installatie ook beschadigd raken. Bijvoorbeeld wanneer iemand met een heftruck tegen de installatie heeft gereden, de installatie al wat ouder is en last krijgt van storingen … de redenen zijn eindeloos. In dat geval is het belangrijk om een partner te hebben die dag en nacht, 24/7 bereikbaar is. Wij zijn deze partner voor de installatiegroep. 

Brandwachten of andere professionals nodig? 

Zoekt u brandwachten of professionals met een andere expertise voor uw werkzaamheden? Neem dan snel contact met ons op! U kunt mailen naar info@degrootbrandwachten.nl of ons bellen op het nummer 078 645 2257. 

Neem contact met ons op

Wilt u graag weten of wij u kunnen helpen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contactgegevens

Telefoonnummer
078 - 645 2257
Wij reageren meestal:
Dezelfde werkdag

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op “Alles toestaan” te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten