Rijksgediplomeerde brandwachten inhuren

Rijksgediplomeerde brandwachten binnen 2 uur op locatie

Rijksgediplomeerde brandwachten inhuren

Wilt u een Rijksgediplomeerde brandwacht inhuren? Onze Rijksgediplomeerde professionals zijn binnen 2 uur op locatie, klaar om u te helpen. 

Honderden tevreden klanten waren u al voor

Waarom De Groot Brandwachten?

Al onze brandwachten zijn Rijksgediplomeerd. Door hun opleiding bij de brandweer kennen onze Rijksgediplomeerde brandwachten de wet- en regelgeving en kunnen ze omgaan met kleine blusmiddelen. U kunt dus met een gerust hart een brandwacht huren bij De Groot Brandwachten en rekenen op hoge expertise.

Ook fijn: tarieven bespreken we vooraf, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij dé specialist in brandveiligheid in Nederland. We werden al vertrouwd door honderden klanten zoals Eneco, Universiteit van Leiden en Albert Heijn. 

24/7 bereikbaar

Altijd Rijksgediplomeerde brandwachten

Uitleveren in heel Nederland

Binnen 2 uur ter plaatse

Voldoe aan wetten en regelgevingen

Waarvoor is een brandwacht nodig?

Om de veiligheid te verhogen en de risico’s tijdens bepaalde werkzaamheden te verminderen, wordt er vaak geëist door de gemeente, brandweer of verzekeraar dat er een brandwacht wordt ingezet. Het is immers belangrijk om aan de wet- en regelgeving te voldoen. Gelukkig kunt u bij De Groot Brandwachten altijd een brandwacht huren: zowel op korte als op lange termijn.

Belangrijke diploma’s en certificeringen

Al onze brandwachten zijn Rijksgediplomeerd

Al onze brandwachten hebben een opleiding van 2 jaar gehad bij de brandweer, waarbij ze alles hebben geleerd op het gebied van brandbestrijding. Met deze achtergrond is een brandwacht goed in staat om in te schatten waar de gevaren van brand liggen en welke acties er ondernomen moeten worden om de risico’s te beperken, zodat de kans op brand minimaal is. Lees hier meer over de diploma’s en certificeringen van onze Rijksgediplomeerde brandwachten.

Van brandveiligheid bij storingen tot nacontrole

Brandwachten inhuren voor allerlei werkzaamheden

Onze brandwachten zijn inzetbaar voor allerlei werkzaamheden. Denk aan brandveiligheidstoezicht, bijvoorbeeld als een brandmeldinstallatie uitvalt, compartimentscheidingen worden afgekeurd of als er nacontrole na een brand nodig is.

Ook bij storingen in sprinklerinstallaties staan wij paraat. Zolang de sprinklerinstallatie buiten werking is, zullen onze brandwachten het pand inspecteren op potentieel brandgevaarlijke situaties. 

Maar ook op film- en tv-locaties of tijdens evenementen is het huren van een brandwacht vaak verplicht om de veiligheid te waarborgen. Wat uw klus ook is, van de veiligheid garanderen op een evenement tot nacontrole na brand, wij kunnen u helpen. 

Van Repressieve brandwachten tot BHV’ers

Een brandwacht met een specifiek diploma nodig? Dat kan!

Op zoek naar een brandwacht met een specifiek diploma voor een specifieke klus? Wij matchen u graag met een van de brandwachten in ons netwerk. Zo kunnen we First Responder Teams opbouwen, die de interne hulpverlening bij bedrijven verzorgen. Bij brand, (medische) hulpverlening of evacuatie staan onze repressieve brandwachten (brandwachten die nu nog actief zijn bij de brandweer) paraat om te helpen tot de reguliere hulpdiensten er zijn. Ook kunt u bij ons terecht voor onder meer BHV’ers, gasmeetdeskundigen.

De ervaring van anderen!

Wij kunnen u uiteraard alles vertellen over onze brandwachten, maar hoe zien onze klanten ons?

De Groot Brandwachten staat paraat voor geplande inspectie van systemen, maar kan ook binnen 2 uur op locatie zijn als er een systeem bijvoorbeeld kapot vriest en erg snel gerepareerd moet worden.

Henk Mulder - Rijksgediplomeerd Brandwacht

Wilt u contact opnemen?

Wilt u een brandwacht huren? Neem dan gerust vrijblijvend contact op om uw situatie te bespreken.

Contactgegevens

Telefoonnummer
078 - 645 2257
Wij reageren meestal:
Dezelfde werkdag

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op “Alles toestaan” te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten